Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Bundesliga: “Φωτιά” στη “μάχη” για τον υποβιβασμό έβαλε η Φορτούνα (videos)

Bundesliga: “Φωτιά” στη “μάχη” για τον υποβιβασμό έβαλε η Φορτούνα (videos)
ΦΩΤΟ Reuters

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ πήρε σπουδαία νίκη 2-1 με ανατροπή επί της Σάλκε και έβαλε “φωτιά” στη “μάχη” για την παραμονή στην Bundesliga, εκμεταλλευόμενη και τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής.

Η ομάδα του Ντίσελντορφ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά με δύο γκολ μέσα σε ένα πεντάλεπτο (Χένινγκς στο 63′ και Καραμάν στο 68′), έφερε “τούμπα” το ματς και έμεινε “ζωντανή” για την παραμονή της στην κατηγορία.

Κι αυτό γιατί, την ίδια ώρα, η Μάιντζ έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Ουνιόν Βερολίνου, παρότι αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω για περισσότερο από ένα ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ με τον Μπακού (13′) και παρότι ισοφαρίστηκαν στο 33′, είδαν τους πρωτευουσιάνους να μένουν με 10 παίκτες μόλις στο 420 λεπτό της αναμέτρησης, με τον Άντριχ να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρόλα αυτά, δεν κατάφεραν να βρουν και ένα δεύτερο γκολ, μένοντας στο 1-1 και στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού και την 16η της βαθμολογίας, Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Στα άλλα δύο παιχνίδια της βραδιάς, η Άουγκσμπουργκ δεν μπόρεσε να σκοράρει κόντρα στην ουραγό της Bundesliga, Πάντερμπορν και οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, ενώ στο Χόφενχαϊμ, η τοπική ομάδα πέτυχε σημαντική νίκη με 3-1 επί της Κολωνία.

Σε ένα ματς με τέσσερα γκολ, πέναλτι, δύο κόκκινες κάρτες, οι γηπεδούχοι πήραν τους τρεις βαθμούς και βρέθηκαν μια “ανάσα” μακριά από την 6η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις