Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Bundesliga: Η Μπάγερν “σκότωσε” τη Ντόρτμουντ και “άγγιξε” τον τίτλο (video)

Bundesliga: Η Μπάγερν “σκότωσε” τη Ντόρτμουντ και “άγγιξε” τον τίτλο (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με 1-0 στο ντέρμπι τίτλου στην έδρα της Μπορούσια Ντόρτμουντ και είναι πλέον “αγκαλιά” με ένα ακόμη πρωτάθλημα στη Bundesliga.

Ένα φοβερό γκολ του Κίμιχ ήταν αυτό που έκρινε το “Klassiker” υπέρ της Μπάγερν Μονάχου, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στις όποιες ελπίδες της Μπορούσια Ντόρτμουντ για την κορυφή του πρωταθλήματος στη Γερμανία.

Το παιχνίδι ήταν πάντως εξαιρετικό με δεδομένο ότι διεξήχθη σε “κρύο” γήπεδο χωρίς οπαδούς, αλλά και με τις δύο ομάδες να έχουν μόλις επιστρέψει από τη διακοπή του κορονοϊού. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην αρχή του αγώνα και έχασαν αρκετές ευκαιρίες, με τον Μπόατενγκ και τον Ντέιβις να “γλιτώνουν” την ομάδα τους στο 0-0, όπως και ο Πίστσεκ όμως τη δική του, λίγο αργότερα.

Ο Κίμιχ έδωσε εν τέλει προβάδισμα στην ομάδα του με τη φοβερή λόμπα στο 43′ και οι “Βαυαροί” θα μπορούσαν να έχουν “καθαρίσει” και νωρίτερα το ματς, έχοντας και δοκάρι με τον Λεβαντόφσκι. Ακόμη και με το 1-0 πάντως, απομακρύνθηκαν στο +7 στην κορυφή της Bundesliga από τη Ντόρτμουντ και δείχνουν ότι δύσκολα θα χάσουν και το φετινό τίτλο.

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις