Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Bundesliga: Μπάγερ Λεβερκούζεν και Μπάγερν Μονάχου πήραν νίκες πριν το μεταξύ τους ντέρμπι κορυφής

Bundesliga: Μπάγερ Λεβερκούζεν και Μπάγερν Μονάχου πήραν νίκες πριν το μεταξύ τους ντέρμπι κορυφής
Reuters

Μια αγωνιστική πριν το ντέρμπι κορυφής, Μπάγερ ΛεβερκούζενΜπάγερν Μονάχου, οι δυο ομάδες διατήρησαν σταθερή τη διαφορά τους, με τις “ασπιρίνες” να παραμένουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στη Bundesliga.

Με νίκες προχώρησαν οι πρωτοπόροι της Bundesliga, Μπάγερ Λεβερκούζεν και Μπάγερν Μονάχου, για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος, 14 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της “μάχης” για τον τίτλο στη Γερμανία.

Οι “ασπιρίνες” επέστρεψαν στα “τρίποντα”, πέρασαν το “εμπόδιο” της ουραγού Ντάρμστατ εκτός έδρας με 2-0 και παραμένουν στην κορυφή με +2 από τους Βαυαρούς, που την ίδια ώρα επικρατούσαν στην Αλιάνζ Αρένα με 3-1 της Γκλάντμπαχ.

Η Λεβερκούζεν παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα με 16 νίκες και 4 ισοπαλίες, μία εβδομάδα πριν το απόλυτο ντέρμπι κορυφής με την Μπάγερν (10/02) στη «Μπάι Αρένα», όπου δεν αποκλείεται ανάλογα με το αποτέλεσμά του να κριθεί σε μεγάλο βαθμό ο εφετινός τίτλος.

Τεράστιο “διπλό” πέτυχε η Βέρντερ Βρέμης στην έδρα της Μάιντς (1-0), ξεφεύγοντας ακόμη περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις, ενώ η τρίτη της βαθμολογίας Στουτγκάρδη έκανε ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την έξοδό της στο Champions League με το μεγάλο «διπλό» επί της Φράιμπουργκ (3-1).

Αποτελέσματα και σκόρερ:

Χαϊντενχάιμ-Ντόρτμουντ 0-0

Μπάγερν Μονάχου-Γκλάντμπαχ 3-1

(45΄ Παύλοβιτς, 70΄ Κέιν, 86΄ Ντε Λιχτ – 35΄ Ελβέντι)

Φράιμπουργκ-Στουτγκάρδη 1-3

(45΄+11 Κούμπλερ – 3΄ Ούνταβ, 7΄ Φούχριχ, 74΄ Μίτελσταντ)

Μάιντς-Βέρντερ Βρέμης 0-1

(2΄ Ντουκς)

Μπόχουμ-Άουγκσμπουργκ 1-1

(3΄ Μπροσίνσκι – 90΄+1 πεν. Ντεμίροβιτς)

Ντάρμστατ-Λεβερκούζεν 0-2

(33΄, 52΄ Τέλα)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις