Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Bundesliga: Ο 16χρονος Μουκόκο «ντύθηκε» Χάαλαντ για την Ντόρτμουντ (video)

Bundesliga: Ο 16χρονος Μουκόκο «ντύθηκε» Χάαλαντ για την Ντόρτμουντ (video)
ΦΩΤΟ intime

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ επικράτησε με 2-0 της Χέρτα και βρέθηκε ξανά σε “τροχιά” Ευρώπης στην Bundesliga, έχοντας ως πρωταγωνιστή της τον 16χρονο Γιουσούφα Μουκόκο.

Ο νεαρός επιθετικός πέρασε στο ματς ως αλλαγή και πέτυχε το τρίτο του γκολ μέσα στη σεζόν, οπότε και έκανε το ντεμπούτο του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, με τη γερμανική ομάδα να “τρίβει τα χέρια” της για το μέλλον.

Κι αυτό γιατί μπορεί ο 19χρονος Χάαλαντ να έχει ήδη “εκτοξεύσει” την αξία του και να ετοιμάζεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι, αλλά το κενό του φαίνεται ότι έχει ήδη καλυφθεί με ένα εξίσου μεγάλο ταλέντο. Ο Μουκόκο έγινε ήδη ο πιο νεαρός ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Bundesliga που βρήκε δίχτυα και πλέον παίρνει όλο και περισσότερες ευκαιρίες από τον προπονητή του.

Κάπως έτσι σκόραρε ένα πολύ δύσκολο γκολ κόντρα στη Χέρτα, “σφραγίζοντας” στις καθυστερήσεις τη νίκη της ομάδας του, που είχε προηγηθεί από νωρίς με τον Μπραντ. Η Ντόρτμουντ βρέθηκε μάλιστα με αυτό τον τρόπο στην 5η θέση και πλησίασε ξανά την πρώτη 4άδα που οδηγεί στο Champions League.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις