Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Cadena Ser: “Ο Μέσι φεύγει από την Μπαρτσελόνα! “Πάγωσε” τις διαπραγματεύσεις για ανανέωση”

Cadena Ser: “Ο Μέσι φεύγει από την Μπαρτσελόνα! “Πάγωσε” τις διαπραγματεύσεις για ανανέωση”
Reuters

Ο Λιονέλ Μέσι εμφανίζεται έτοιμος να πει ένα… ιστορικό «αντίο» στην Μπαρτσελόνα! Οι λόγοι που -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα- τον οδηγούν στην απόφαση – βόμβα!

Στην πόρτα της εξόδου από την Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι; Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ισπανικού ραδιοφωνικού σταθμού “Cadena Ser”, ο Αργεντίνος σούπερ σταρ έχει διακόψει τις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του και είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τους Καταλανούς το 2021, όταν και λήγει το συμβόλαιό του.

Το ρεπορτάζ αναφέρει, ότι ο Μέσι κι ο πατέρας του Χόρχε είχαν αρχίσει τις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση, αλλά ο Αργεντίνος δεν επιθυμεί να παραμείνει στο Καμπ Νου.

Η αιτία της αλλαγής στάσης του, είναι ότι ο Μέσι νιώθει θυμωμένος για τις επιθέσεις που δέχεται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, που τον «χρεώνουν» για ότι συμβαίνει στον σύλλογο (σ.σ. μέχρι και την αποχώρηση του Ερνέστο Βαλβέρδε). Παράλληλα, τονίζεται πως δεν έχει καλές σχέσεις με τον Κίκε Σετιέν, ενώ θα ήθελε κι ο ίδιος ένα πιο ποιοτικό και ανταγωνιστικό ρόστερ.

Να αναφέρουμε πάντως ότι η “Mundo Deportivo” επικοινώνησε με εκπροσώπους της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι τόνισαν ότι δεν προκύπτει από πουθενά πως έχουν σταματήσει οι διαπραγματεύσεις, ανάμεσα στις δύο πλευρές.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις