Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Championbship: 4η τη Νότιγχαμ Φόρεστ – Η ομάδα που θα αντιμετωπίσει στα play off ανόδου

Championbship: 4η τη Νότιγχαμ Φόρεστ – Η ομάδα που θα αντιμετωπίσει στα play off ανόδου
Reuters

Η Νότιγχαμ Φόρεστ αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας (1-1) με τη Χαλ του Ατζούν Ιλιτζαλί και θα παίξει με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στα play off ανόδου της Championship.

Για την τελευταία αγωνιστική της Championship, η Nότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη στην έδρα της Χαλ (1-1), με τα γκολ να σημειώνονται στις καθυστερήσεις

Ο Μπρέναν Τζόνσον ήταν αυτός που στο 90+2′ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, για να έρθει ο Κιν Λιούις-Πότερ στο 90+4 και να ισοφαρίσει.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ολοκλήρωσε τη χρονιά, τερματίζοντας στην 4η θέση με 80 βαθμούς, , καθώς τους προσπέρασε η Χάντερσφιλντ, η οποία νίκησε με 2-0 τη Μπρίστολ.

Πλέον, επικεντρώνεται στην μάχη των μπαράζ ανόδου στην Premier League.

θα αντιμετωπίσουν την πέμπτη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία υποβιβάστηκε πέρυσι από την Premier League, ενώ η Χάντερσφιλντ θα αντιμετωπίσει τη Λούτον, η οποία επικράτησε της Ρέντινγκ με 1-0. Οι νικήτριες των δυο ζευγαριών θα αναμετρηθούν για το τελευταία «εισιτήριο» ανόδου στον τελικό του «Γουέμπλεϊ» στις 29 Μαΐου.

Θυμίζουμε πως τη θέση τους στην κορυφαία κατηγορία του νησιού για την επόμενη σεζόν έχουν «κλειδώσει» η πρωταθλήτρια Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα και η δεύτερη Μπόρνμουθ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις