Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Champions League: Αποκλείστηκε η Γιουνάιτεντ! Ανεπανάληπτη διακοπή στο Παρίσι (videos)

Champions League: Αποκλείστηκε η Γιουνάιτεντ! Ανεπανάληπτη διακοπή στο Παρίσι (videos)
ΦΩΤΟ Reuters

Η Λειψία απέκλεισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη συνέχεια του Champions League, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, που έληξε με σκορ 3-2 στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” έπαιζαν για δύο αποτελέσματα στη Γερμανία, αφού προκρίνονταν και με ισοπαλία, αλλά οι γηπεδούχοι τους έπιασαν στον… ύπνο με δύο γκολ πριν συμπληρωθεί το πρώτο 15λεπτο.

Ο Ανχελίνο μόλις στο 2ο λεπτό και ο Χαϊνταρά στο 13′ έδωσαν προβάδισμα πρόκρισης στη γερμανική ομάδα, ενώ ο Κλάιφερτ φάνηκε να… τελειώνει το ματς στο δεύτερο μέρος, με το τρίτο γκολ των Γερμανών. Η Γιουνάιτεντ “απάντησε” όμως αμέσως με πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντες και μία προσπάθεια του Πογκμπα, κάνοντας “θρίλερ” τα τελευταία λεπτά. Το σκορ δεν άλλαξε παρόλα αυτά και η νίκη της Λειψίας οδήγησε στον αποκλεισμό της ομάδας του Σόλσκιερ και τη δική της πανηγυρική πρόκριση στους “16” του Champions League.

 

Στο έτερο παιχνίδι του 8ου ομίλου, έγιναν απίθανα πράγματα και το ματς διεκόπη στο πρώτο ημίχρονο. Ο τέταρτος διαιτητής του αγώνα έβαλε “φωτιά” σε ένα… ήσυχο παιχνίδι, με ένα απίστευτο “επεισόδιο” με τον βοηθό προπονητή της Μπασακσεχίρ, Πιερ Γουεμπό.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αποβλήθηκε από τον διαιτητή για την ένταση με τον 4ο, αλλά υποστήριξε ότι αυτό συνέβη επειδή τον αποκάλεσε νέγρο, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να φύγουν από το γήπεδο, ως αντίδραση.

 

8ος Όμιλος

Παρί – Μπασακσεχίρ Διεκόπη

Λειψία – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-2

Βαθμολογία

1.Λειψία 12

2.Παρί 9

3.Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 9

4.Μπασακσεχίρ 3

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις