Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Champions League: Αυτά είναι τα ζευγάρια των Play Offs! Τριπλή ελληνική συμμετοχή και εκπλήξεις

Champions League: Αυτά είναι τα ζευγάρια των Play Offs! Τριπλή ελληνική συμμετοχή και εκπλήξεις

ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και… Γιώργος Δώνης δίνουν άπλετο ελληνικό χρώμα στα Play Offs του Champions League, καθώς η Μακάμπι Τελ Αβίβ, που καθοδηγεί ο Έλληνας τεχνικός έκαμψε την αντίσταση της Ντινάμο Μπρεστ και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο. Δείτε όλα τα αποτελέσματα του 3ου προκριματικού γύρου και τα ζευγάρια στα Play Offs.

Ο Ολυμπιακός έμαθε πως θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια –που απέκλεισε τον Ερυθρό Αστέρα– στα Play Offs του Champions League, ενώ ο ΠΑΟΚ ήξερε ήδη πως θα βρει στον δρόμο του την Κρασνοντάρ. Από εκεί και πέρα η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιώργου Δώνη “ζορίστηκε” αλλά τελικά προκρίθηκε. Οι Ισραηλινοί, με το γκολ-πέναλτι του Μπιτόν στο 50΄ , επικράτησαν στο “Μπλούμφιλντ” με 1-0 της Ντιναμό Μπρεστ από την Λευκορωσία και πήραν το “εισιτήριο” για τα Play offs της διοργάνωσης, όπου θα τεθούν αντιμέτωποι με την αυστριακή Σάλτσμπουργκ.

Μεγάλες εκπλήξεις σημειώθηκαν στα υπόλοιπα ματς με τις Φερεντσβάρος και Μίντιλαντ να εκμεταλλεύονται τις έδρες τους και να προκρίνονται εις βάρος των Ντιναμό Ζάγκρεμπ (2-1) και Γιούνγκ Μπόις (3-0) αντίστοιχα, ενώ η Μόλντε πήρε την πρόκριση επί της Καραμπάγκ στο Αζερμπαϊτζάν, αφού μετά την “λευκή” ισοπαλία σε κανονική διάρκεια και παράταση, υπερίσχυσε στα πέναλτι με 6-5.

Τα ζευγάρια των Play Offs του Champions League

Μονοπάτι πρωταθλητών

22 Σεπτεμβρίου

Σλάβια Πράγας – Μίντιλαντ

Μακάμπι Τελ ΑΒίβ – Ζάλτσμπουργκ

Μόλντε – Φερεντσβάρος

23 Σεπτεμβρίου

Ολυμπιακός – Ομόνοια

Μονοπάτι μη πρωταθλητών

22 Σεπτεμβρίου

Κρασνοντάρ – ΠΑΟΚ

Γάνδη – Ντινάμο Κιέβου

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις