Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Champions League: Έγινε του… διπλού! Γιουβέντους και Μπριζ άλωσαν Κίεβο κι Αγία Πετρούπολη (videos)

φάση από τον αγώνα Ντιναμό Κιέβου με Γιουβέντους

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν στα πρώτα παιχνίδια για το Champions League της νέας περιόδου. Πανηγύρισαν το “διπλό” Γιουβέντους και Μπριζ.

Χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο η Γιουβέντους «απέδρασε» με «διπλό» από το «Ολιμπίνσκι» του Κιέβου με 2-0 επί της Ντιναμό, ενώ το «μπαμ» έγινε στην Αγία Πετρούπολη όπου η Μπριζ πέτυχε σπουδαίο «διπλό» επί της Ζενίτ (2-1) και πήρε τεράστιο προβάδισμα στη μάχη (τουλάχιστον) για την κατάκτηση της 3ης θέσης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Γιουβέντους στην άλωση του Κιέβου ήταν ο Μοράτα, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ της ιταλικής ομάδας, μπαίνοντας στα… παπούτσια του Ρονάλντο. Πλέον οι πρωταθλητές Ιταλίας στρέφουν την προσοχή τους στο μεγάλο ντέρμπι της ερχόμενης εβδομάδας (28/10) με την Μπαρτσελόνα στο Τορίνο.

Από την πλευρά της, η πρωταθλήτρια Βελγίου Μπριζ προηγήθηκε στην «Γκαζπρομ Αρένα» με τον Ντένις, αλλά δεν χάρηκε πολύ, καθώς οι Ρώσοι «απάντησαν» άμεσα με τον «κεραυνό» του Λόβρεν που έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στην επιστροφή της στην πλάτη του Χόρβατ και μετά στα δίχτυα για το τελικό 1-1.

Ο τελευταίος λόγος άνηκε στους Βέλγους, οι οποίοι έφυγαν με το διπλό από τη Ρωσία, χάρη σε γκολ στο 93′ του 19χρονου Ντε Κετελάρ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στο Champions League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις