Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Champions League: Φαβορί η Λισαβόνα για Final 8!

Champions League: Φαβορί η Λισαβόνα για Final 8!
ΦΩΤΟ Reuters

Η «Bild» στέλνει το Champions League στη Λισαβόνα. Τι αναφέρει το δημοσίευμα για την τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ένα ακόμα «σενάριο» για την ολοκλήρωση του φετινού Champions League και την ανάδειξη της κορυφαίας ομάδας της Ευρώπης!

Στην Λισαβόνα και μετά από ένα Final-8 θα προκύψει η ομάδα που θα κατακτήσει το  Champions League της… χτυπημένης από τον κορονοϊό περιόδου 2019-2020, σύμφωνα με την «Bild».

Όπως αποκαλύπτει η γερμανική εφημερίδα, η αρμόδια επιτροπή της UEFA αποφάσισε να «πάρει» τον τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης από την Κωνσταντινούπολη και να μεταφέρει την τελική φάση στην πορτογαλική πρωτεύουσα.

Όπως προστίθεται στο σχετικό δημοσίευμα, η Λισαβόνα θα φιλοξενήσει μέσα στον Αύγουστο, τους προημιτελικούς, τους ημιτελικούς και τον τελικό αυτού του Final-8, που προκρίθηκε ως τρόπος συνέχισης της διοργάνωσης, που διεκόπη λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Σύμφωνα πάντα, με την γερμανική εφημερίδα, η Λισαβόνα «επικράτησε» της Φρανκφούρτης και της Μόσχας, ενώ οι επίσημες ανακοινώσεις από την UEFA, αναμένονται στις 17 Ιουνίου.

Η ρωσική πόλη φαίνεται πως απορρίφθηκε λόγω του υψηλού αριθμού κρουσμάτων, ενώ η γερμανική πόλη έχασε… πόντους επειδή δύο ομάδες της χώρας (Μπάγερν, Λειψία) θα είναι στην οκτάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις