Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Champions League: Η Λειψία “βύθισε” την Παρί και έβαλε… φωτιά στον 7ο όμιλο! (video)

Champions League: Η Λειψία “βύθισε” την Παρί και έβαλε… φωτιά στον 7ο όμιλο! (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Με “ψυχωμένη” ανατροπή η Λειψία επικράτησε της Παρί Σεν Ζερμέν (2-1) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και έφερε τα πάνω… κάτω στον 7ο όμιλο.

Μετά την ήττα της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ στην Κωνσταντινούπολη από την Μπασάκσεχιρ, ήρθε και αυτή της Παρί Σεν Ζερμέν από την Λειψία στη Γερμανία και πλέον ο 7ος όμιλος είναι ανοιχτός σε όλα τα ενδεχόμενα. Η γερμανική ομάδα βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από τον γκολ του Ντι Μαρία (6′) και όταν κέρδισε πέναλτι στο 16ο λεπτό, όλα φάνηκε να τελειώνουν.

Ο Γκούλατσικ απέκρουσε όμως την εκτέλεση του Αργεντινού και κράτησε τους Γερμανούς στο ματς, που λίγο αργότερα ισοφάρισαν με δυνατό συρτό σουτ του Ν’Κούκου. Η ολική ανατροπή έγινε στο 57′ όταν ο Φόρσμπεργκ ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι σημειώνοντας το 2-1. Η Παρί προσπάθησε για την ισοφάριση αλλά δεν βρήκε ευκαιρίες, ενώ ολοκλήρωσε το ματς και με 9 παίκτες λόγω αποβολών (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) του Γκανά και του Κιμπέμπε.

Πλεόν οι Παριζιάνοι βρίσκονται στην 3η θέση του 7ου ομίλου με 3 βαθμούς, όσους και η Μπασάκσεχιρ, ενώ Λειψία και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προπορεύονται με 6 πόντους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις