Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Champions League: Η Μίλαν πήρε με 2-1 το ντέρμπι με την Παρί Σεν Ζερμέν – Νίκη κορυφής για την Πόρτο 2-0 την Αντβέρπ

Champions League: Η Μίλαν πήρε με 2-1 το ντέρμπι με την Παρί Σεν Ζερμέν – Νίκη κορυφής για την Πόρτο 2-0 την Αντβέρπ
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μίλαν ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του 6ου ομίλου του Champions League, αφού επικράτησε με 2-1 της Παρί Σεν Ζερμέν και έβαλε “φωτιά” στη βαθμολογία και στη “μάχη” για την πρόκριση.

Παρότι βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, με γκολ του Σκρίνιαρ για την Παρί Σεν Ζερμέν, η Μίλαν “απάντησε” γρήγορα με πανέμορφο “ψαλιδάκι” του Λεάο και έφθασε στην ολική ανατροπή με γκολ του Ζιρού, για να μείνει “ζωντανή” στην προσπάθεια να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.

Οι Μιλανέζοι άφησαν πλέον στην τελευταία θέση του ομίλου τη Νιούκαστλ, η οποία νωρίτερα ηττήθηκε εκτός έδρας, με 2-0, από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

6ος Όμιλος

Ντόρτμουντ – Νιούκαστλ 2-0

Μίλαν – Παρί Σεν Ζερμέν 2-1

Η βαθμολογία του ομίλου

Ντόρτμουντ 7

Παρί Σεν Ζερμέν 6

Μίλαν 5

Νιούκαστλ 4

Στον 8ο όμιλο, η Πόρτο νίκησε με 2-0 την Αντβέρπ και “έπιασε” στην πρώτη θέση της βαθμολογίας την Μπαρτσελόνα, η οποία το απόγευμα είχε γνωρίσει την πρώτη ήττα της, “λυγίζοντας” με 2-0 από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, στην ουδέτερη έδρα του Αμβούργου.

Γνωρίζοντας το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα, Πόρτο και Αντβέρπ έδωσαν μεγάλη “μάχη” στο Ντραγκάο, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν το πρώτο γκολ με πέναλτι του Εβάνιλσον στο 32′, αλλά να χρειάζονται τελικά ένα γκολ του 40χρονου Πέπε στις καθυστερήσεις για να “σφραγίσουν” τη νίκη.

8ος Όμιλος

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μπαρτσελόνα 1-0

Πόρτο – Αντβέρπ 2-0

Η βαθμολογία του ομίλου

Μπαρτσελόνα 9

Πόρτο 9

Σαχτάρ Ντόνετσκ 6

Αντβέρπ 0

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις