Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Champions League: Η «μηχανή» της Μπάγερν «γάζωσε» τη Λάτσιο στο «Ολίμπικο» (video)

Champions League: Η «μηχανή» της Μπάγερν «γάζωσε» τη Λάτσιο στο «Ολίμπικο» (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν καταιγιστική στο «Ολίμπικο» ισοπεδώνοντας της Λάτσιο με 4-1 στο πρώτο ματς για τη φάση των «16» του Champions League και είναι ήδη με το ένα… πόδι στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ξέσπασμα και επίδειξη δύναμης ταυτόχρονα πραγματοποίησε η Μπάγερν Μονάχου στο «Ολίμπικο» κόντρα στη Λάτσιο, μετά από δύο σερί γκέλες στην Bundesliga. Οι πρωταθλητές Ευρώπης αφυπνίστηκαν γρήγορα, διαλύοντας με 4-1 τους «λατσιάλι» στην Ρώμη, δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς των νοκ άουτ αγώνων του Champions League, που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 17 Μαρτίου στην «Αλιάνζ Αρένα».

Το ματς είχε τελειώσει από το πρώτο μέρος όταν η ομάδα του Χάνσι Φλικ προηγήθηκε με 3-0 (9΄ Λεβαντόφσκι, 24΄ Μουσιάλα, 42΄ Σανέ). Ο Πολωνός στράικερ, ανοίγοντας το σκορ, έγινε ο 3ος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης με 72 τέρματα, ξεπερνώντας τον Ραούλ, ενώ ο Μουσιάλα έγινε ο νεότερο σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης σε ηλικία 17 ετών και 115 ημερών. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου το αυτογκόλ του Ατσέρμπι στο 47΄ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 για τους Βαυαρούς, για να μειώσει δύο λεπτά αργότερα ο Κορέα στο τελικό 1-4.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις