Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

Champions League: Η Μπαρτσελόνα άλωσε το Τορίνο! VAR-βάτο “άκυρο” στο χατ-τρικ του Μοράτα (video)

Champions League: Η Μπαρτσελόνα άλωσε το Τορίνο! VAR-βάτο “άκυρο” στο χατ-τρικ του Μοράτα (video)

Η Μπαρτσελόνα ήταν η νικήτρια του μεγάλου ντέρμπι στον 7ο όμιλο του Champions League, καθώς επικράτησε με 2-0 της Γιουβέντους στο Τορίνο, σε ένα ματς που οι “μπιανκονέρι” σκόραραν τρία τέρματα αλλά το VAR τους σταμάτησε ισάριθμες φορές.

Το γκολ του Ουσμάν Ντεμπελέ μόλις στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης στο Τορίνο, έβαλε τις βάσεις για να κατακτήσει η Μπαρτσελόνα το τρίποντο κόντρα στη Γιουβέντους και να την φέρει με 6 βαθμούς στην κορυφή του 7ου ομίλους της διοργάνωσης μετά από 2 αγωνιστικές. Οι “μπλαουγκράνα” είχαν “εκρηκτικό” ξεκίνημα στο ματς, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Γκριεζμάν σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι από ευνοϊκή θέση, ενώ μέχρι το 15ο λεπτό είχαν στριμώξει τους γηπεδούχους στα καρέ τους.

Η Γιουβέντους συνήλθε και ευτύχησε να ισοφαρίσει (δύο φορές πριν τη λήξη του ημιχρόνου) αλλά το VAR ακύρωσε και τα δύο τέρματα του Μοράτα. Κάτι ανάλογο έγινε και στο 55′, με τον Ισπανό να βρίσκει ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά το VAR να να τον σταματάει και πάλι, χαρίζοντάς του ένα αξιοπερίεργο ρεκόρ, καθώς έκανε χατ-τρικ που δεν μέτρησε.

Το γκολ του Λιονέλ Μέσι από το σημείο του πέναλτι στο 90ο λεπτό “σφράγισε” τη νίκη για την Μπαρτσελόνα με το τελικό 0-2, ενώ η “Μεγάλη Κυρία” ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Ντεμιράλ στο 85΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο άλλο ματς του 7ου ομίλου, μία εβδομάδα μετά την εντός έδρας ήττα από την Γιουβέντους (0-2), η Ντιναμό Κιέβου προηγήθηκε 2-0 στο 7o γκρουπ επί της Φερεντσβάρος στην «Γκρουπάμα Αρένα» της Βουδαπέστης, ωστόσο, οι Ούγγροι δεν το έβαλαν κάτω και στο β΄ μέρος κατάφεραν να σώσουν την παρτίδα στο 90΄ με το γκολ του Μπολί, παίρνοντας τον πρώτο τους βαθμό μετά τη συντριβή που είχαν γνωρίσει από την Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα (5-1).

7ος όμιλος

 

Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα 0-2

Φερεντσβάρος – Ντινάμο Κιέβου 2-2

Βαθμολογία

1. Μπαρτσελόνα 6

2. Γιουβέντους 3

3. Ντινάμο Κιέβου 1

4. Φερεντσβάρος 1

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις