Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Champions League: Η Σάλτζμπουργκ αφήνει εκτός ομίλων την Μακάμπι του Δώνη (video)

Champions League: Η Σάλτζμπουργκ αφήνει εκτός ομίλων την Μακάμπι του Δώνη (video)
ΑΠΕ

Ήττα για την Μακάμπι του Γιώργου Δώνη μέσα στο Τελ Αβίβ από την Σάλτζμπουργκ με 2-1 και σημαντικό βήμα πρόκρισης για τους φιλοξενούμενους στους ομίλους του Champions League. Στο 0-0 έμειναν Σλάβια και Μίντιλαντ στην Πράγα, με την ομάδα της Δανίας να παίρνει μικρό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού.

Σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League απόκτησε η Σάλτσμπουργκ μετά το εκτός έδρας 2-1 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ,

Αν και είχε σημαντικά προβλήματα, λόγω του κορονοϊού, η ομάδα του Γιώργου Δώνη ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο την πρώτη αναμέτρηση των play off με τους Αυστριακούς, αλλά η εμπειρία των φιλοξενούμενων «μέτρησε» περισσότερο.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 7′ με τον Μπίτον, αλλά πριν συμπληρωθεί το πρώτο 15λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Τζέσι Μαρς είχε ανατρέψει το εις βάρος της σκορ με τα τέρματα των Σομποσλάι (49′) και Οκουγκάβα (57′) και με τη νίκη της στο «Μπλούμφιλντ» έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League ενόψει του δεύτερου αγώνα που θα διεξαχθεί επί αυστριακού εδάφους.

Στη ρεβάνς της ερχόμενης εβδομάδας στην Δανία θα «λύσουν» τις διαφορές τους Σλάβια Πράγας και Μίντιλαντ μετά το αποψινό 0-0 στην πρωτεύουσα της Τσεχίας.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των πρώτων αγώνων των play off του Champions League:

Κράσνονταρ – ΠΑΟΚ 2-1

(39΄ πεν. Κλάεσον, 70΄ Καμπελά – 32΄ Πέλκας)

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Σάλτσμπουργκ 1-2

(9΄ Μπιτόν – 49΄ πεν. Σομποσλάι, 57΄ Οκουγκάβα)

Σλάβια Πράγας (Τσεχία)-Μίντιλαντ (Δανία) 0-0

Τα ματς της Τετάρτης (23.09.2020)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)-Ομόνοια (Κύπρος) 23/09

Γάνδη (Βέλγιο)-Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία) 23/09

Μόλντε (Νορβηγία)-Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) 23/09

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις