Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Champions League: Ιστορική πρόκριση για τη Φερεντσβάρος! Στους ομίλους και η Ντιναμό Κιέβου (videos)

Champions League: Ιστορική πρόκριση για τη Φερεντσβάρος! Στους ομίλους και η Ντιναμό Κιέβου (videos)
ΦΩΤΟ Reuters

Η Φερεντσβάρος έμεινε στο 0-0 με τη Μόλντε στον αγώνα ρεβάνς για τα play off του Champions League και πανηγύρισε μία ιστορική πρόκριση στους ομίλους, αφού επιστρέφει σε αυτούς μετά από 25 ολόκληρα χρόνια.

Οι Ούγγροι “απειλήθηκαν” αρκετά από τους Νορβηγούς, οι οποίοι και είχαν 14 τελικές στο παιχνίδι, αλλά διατήρησαν το “χρυσό” 0-0, το οποίο σε συνδυασμό με το 3-3 του πρώτου αγώνα, τους χάρισε ένα “εισιτήριο” για την κλήρωση των ομίλων του Champions League.

Στο έτερο παιχνίδι της βραδιάς, η Ντιναμό Κιέβου επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της απέναντι στη Γάνδη και με δεύτερη νίκη, μετά το εκτός έδρας 2-1 του πρώτου ματς, προκρίθηκε επίσης στους ομίλους του Champions League.

Οι Ουκρανοί ήταν “κυρίαρχοι” και στη ρεβάνς και έκαναν… πλάκα στους Βέλγους, με το τελικό 3-0 να διαμορφώνεται όμως με δύο πέναλτι κι ενώ τους ακυρώθηκε κι ένα μέσω VAR. Ο Μπουγιάλσκι με απίθανο τακουνάκι άνοιξε από νωρίς το σκορ, για να εκτελέσουν εύστοχα στη συνέχεια οι Ντε Πένα και Ροντρίγκες από την άσπρη βούλα και να “κλειδώσουν” τη νίκη και την πρόκριση της Ντιναμό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις