Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Champions League: “Κάζο” για την Γιουνάιτεντ στην Πόλη! “Έσωσε” το βαθμό η Λάτσιο στη Ρωσία (videos)

Champions League: “Κάζο” για την Γιουνάιτεντ στην Πόλη! “Έσωσε” το βαθμό η Λάτσιο στη Ρωσία (videos)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε ήττα-σοκ στην Πόλη όπου ηττήθηκε με 2-1 από την Μπασάκσεχιρ για την 3η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Champions League. Ισόπαλες (1-1) αναδείχθηκαν Ζενίτ και Λάτσιο στην Αγ. Πετρούπολη σε ματς για τον 6ο όμιλο.

Την ευκαιρία να “καθαρίσει” από την 3η αγωνιστική την πρόκριση στους “16” του Champions League έχασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που γνώρισε αναπάντεχη ήττα με 2-1 στην Τουρκία από την Μπασάκσεχιρ. Οι πρωταθλητές Τουρκίας κατέκτησαν την πρώτη νίκη της ιστορίας τους στη διοργάνωση και ανέβηκαν στους 3 πόντους μπαίνοντας πλέον στη διεκδίκηση της πρόκρισης.

Ο Ντεμπά Μπα εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το τραγικό λάθος των φιλοξενούμενων και έβαλε μπροστά στο σκορ την Μπασάκσεχιρ στο 13ο λεπτό, ενώ στο στο 40′ ο Καχβετσί διπλασίασε τα τέρματα των Τούρκων ολοκληρώνοντας με δυνατό σουτ υποδειγματική αντεπίθεση των γηπεδούχων.

Η Γιουνάιτεντ μείωσε άμεσα με κεφαλιά του Μαρσιάλ σε 2-1, αλλά παρά την πίεση που ά;σλησε στο δεύτερο μέρος η Μπασάκσεχιρ άντεξε και πήρε τη μεγάλη νίκη.

Στην Αγία Πετρούπολη η Λάτσιο διατήρησε το αήττητο που έχει στον 6ο όμιλο με την ισοπαλία που απέσπασε από την γηπεδούχο Ζενίτ, η οποία πήρε τον πρώτο της βαθμό με το τελικό 1-1.

Η ιταλική ομάδα παρά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει με τις απουσίες βασικών της παικτών κατάφερε με την “χρυσή” αλλαγή του Σιμόνε Ιντσάγκι, Φελίπε Καϊσέδο (μπήκε στο ματς στο 59΄) να «κλέψει» το βαθμό στο 82ο λεπτό και να παραμείνει στην κορυφή του γκρουπ έστω και προσωρινά.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις