Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Champions League: Λάτσιο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1 και Φέγενορντ – Σέλτικ 2-0 στον 5ο όμιλο

Champions League: Λάτσιο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1 και Φέγενορντ – Σέλτικ 2-0 στον 5ο όμιλο
ΦΩΤΟ Reuters

Η Φέγενορντ ήταν η μεγάλη κερδισμένη στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου του Champions League, αφού επικράτησε με 2-0 της Σέλτικ και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά το 1-1 στο Λάτσιο – Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στο Ολίμπικο της Ρώμης έγινε το πιο συγκλονιστικό παιχνίδι της βραδιάς στο Champions League, αφού η Λάτσιο ισοφάρισε την Ατλέτικο Μαδρίτης με γκολ… buzzer beater, στην τελευταία φάση του αγώνα. Ήταν μάλιστα ο τερματοφύλακας της ομάδας, Ιβάν Προβεντέλ, αυτός που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, χαρίζοντας το βαθμό της ισοπαλίας στη Λάτσιο. Η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε προηγηθεί με γκολ του Μπάριος στο 29′, αλλά δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από τη Ρώμη.

Στο άλλο παιχνίδι του 5ου ομίλου, η Φέγενορντ προηγήθηκε με τον Στενγκς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και στη συνέχεια είχε δύο γκολ ακυρωμένα μέσω VAR, όμως η Σέλτικ έμεινε με 9 παίκτες μετά από δύο κόκκινες κάρτες και το αποτέλεσμα δεν άλλαξε. Οι Ολλανδοί βρήκαν μάλιστα και ένα δεύτερο γκολ, για να “σφραγίσουν” τη νίκη τους και την πρώτη θέση στη βαθμολογία του ομίλου.

Τα αποτελέσματα στην 1η αγωνιστική

Φέγενορντ – Σέλτικ 2-0

Λάτσιο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1

Η βαθμολογία στον 5ο όμιλο

Φέγενορντ 3

Λάτσιο 1

Ατλέτικο Μαδρίτης 1

Σέλτικ 0

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις