Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Champions League: Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο κόντρα σε ομάδες που έχουν «φορτώσει» με γκολ

Champions League: Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο κόντρα σε ομάδες που έχουν «φορτώσει» με γκολ
ΑΠΕ

Η Παρί Σεν Ζερμέν του Λιονέλ Μέσι θα αντιμετωπίσει την Ρεαλ Μαδρίτης στους “16” του Champions league, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Κριστιάνο Ρονάλντο θα δώσει “μάχη” με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι δυο “αστέρες” του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έχουν ένα σημαντικό παρελθόν με γκολ, κόντρα στους συγκεκριμένους αντιπάλους.

Στην πρώτη κλήρωση για τους “16” του Champions League, Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο τέθηκαν αντιμέτωποι, αφού η… τύχη έφερε την Παρί Σεν Ζερμέν αντίπαλη με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η απίστευτη γκάφα της UEFA, όμως, έφερε νέα κλήρωση. Η πολυανμενόμενη μάχη μεταξύ του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Λιονέλ Μέσι, των δύο κορυφαίων σκόρερ της διοργάνωσης ματαιώθηκε!

Θυμίζουμε ότι οι δύο τους έχουν κερδίσει 12 από τα 13 τελευταία βραβεία «Χρυσής Μπάλας» για τον παίκτη της χρονιάς, με τον Μέσι να προηγείται με 7-5 μετά τη νίκη το 2021.

Η νέα κλήρωση φέρνει τον Λιονέλ Μέσι αντιμέτωπο με έναν γνώριμο “εχθρό”, τη Ρεάλ Μαδρίτης, εναντίον της οποίας έχει σκοράρει 26 φορές σε όλες τις διοργανώσεις όταν ήταν στη Μπαρτσελόνα.

Την ίδια στιγμή, ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο, έχοντας σκοράρει 25 γκολ εναντίον της, με τη Ρεάλ και τη Γιουβέντους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις