Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Champions League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Στους «8» με συνταγή Σιμεόνε οι «ροχιμπλάνκος»

Champions League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Στους «8» με συνταγή Σιμεόνε οι «ροχιμπλάνκος»
ΦΩΤΟ Reuters

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε νίκη-πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League επικρατώντας 1-0 μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το πρώτο γκολ του Ρενάν Λόντι στο Champions League  αποδείχθηκε αρκετό για την Ατλέτικο Μαδρίτης να φύγει νικήτρια με 1-0 από το “Θέατρο των Ονείρων” επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να προκριθεί πανηγυρικά στους προημιτελικούς της διοργάνωσης.

Η πρώτη ήττα των “μπέμπηδων” μετά από έξι ματς στο Champions League αποδείχθηκε οδυνηρή για το συγκρότημα του Ραλφ Ράνγκνικ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το χατ τρικ που πέτυχε επί της Τότεναμ, δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα απέναντι στην ομάδα που έχει σκοράρει απέναντί της 25 φορές σε 37 αναμετρήσεις (με την αποψινή). Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε από την αρχή πιο επιθετικά το ματς και έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Ελάνγκα (12′) που νικήθηκε εξ’ επαφής από τον Όμπλακ. 

Η Ατλέτικο Μαδρίτης «προειδοποίησε» με γκολ του Ζοάο Φέλιξ στο 34′ που ακυρώθηκε αλλά λίγο πριν το ημίχρονο δεν… χαρίστηκε δεύτερη φορά και με την κεφαλιά του Λόντι (41′), μετά από έξοχο συνδυασμό, άνοιξε το σκορ. Ο Ελάνγκα (46’) και ο Σάντσο (57’) βρέθηκαν σε θέσεις βολής, ωστόσο αστόχησαν σε κλασικές ευκαιρίες, αφού και ο Όμπλακ έμοιαζε ανίκητος και έτσι το 0-1 έμεινε ως το τέλος. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις