Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Champions League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Βιγιαρεάλ 2-1: «Λυτρωτής» ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε ιστορική βραδιά με γκολ στο 90+5′

Champions League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Βιγιαρεάλ 2-1: «Λυτρωτής» ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε ιστορική βραδιά με γκολ στο 90+5′
Reuters

Όταν στο ματς υπάρχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όλα είναι πιθανά. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε… φάτσα με νέα απώλεια βαθμών, αλλά ο Πορτογάλος της έδωσε τη νίκη κόντρα στη Βιγιαρεάλ, με γκολ στο 90+5′ (2-1). Έγραψε… ιστορία ο “CR 7” στο Champions League, αφού έγινε ρέκορντμαν συμμετοχών, με 178.

Με αυτό το “τρίποντο” -το πρώτο της στη φετινή φάση των ομίλων του Champions League- η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε τους τρεις βαθμούς και ξεπέρασε την Βιγιαρεάλ (έμεινε στον 1). Στην πρώτη θέση του 6ου ομίλου βρίσκεται η Αταλάντα (4 β.) μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Γιουντκ Μπόις (3 βαθμοί).

Η Βιγιαρεάλ έδειξε να.. πατάει καλά στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας μάλιστα δυο πολύ καλές ευκαιρίες. Ο Ντε Χέα όμως, τόσο στο 7′ (σουτ του Ντανζούμα) όσο και στο 17′ (κεφαλιά του Αλκάθερ), έδιωξε την απειλή προς την εστία του με εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Η Βιγιαρεάλ έδειξε να έχει… αποσυντονίσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στο 30′ είδε τον Αλκάθερ -και πάλι- να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων. Η ομάδα του Σόλσκιερ άρχισε να έχει “σφυγμό” στη συνέχεια, αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια σοβαρή επιθετική προσπάθεια στο πρώτο μέρος. Στο 43′ και στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, σε επικίνδυνη σέντρα, ο Αλμπιόλ λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ, αλλά έστειλε την μπάλα κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε γκολ. Στο 53′ οι παίκτες του Έμερι αναπτύχθηκαν ωραία ο Ντανζούμε έκανε το γύρισμα στον Αλκάθερ ο οποίος με κοντινή προβολή έκανε το 0-1. Επτά λεπτά μετά, ο Τέλες έπιασε μονοκόμματο σουτ από το ύψος της περιοχής, φέρνοντας το ματς στα ίσα. Η Βιγιαρεάλ

Παρά την συγκεκριμένη εξέλιξη, η Βιγιαρεάλ συνέχισε να έχει… δυνατή παρουσία στο “Ολντ Τράφορντ’ και στο
86′ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει τη νίκη. Το “τρίποντο” όμως πήγε στους γηπεδούχους και είχε την “υπογραφή” του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στο 90+5′ και έπειτα από σέντρα του Φρεντ, ο Πορτογάλος έστρωσε με το κεφάλι στον Λίνγκαρντ, αυτός έκανε το γύρισμα προς τον “CR 7” και αυτός με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις