Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Champions League: Μεγάλη πρόκριση της Αταλάντα στο Άμστερνταμ! Ισοπαλία για Λίβερπουλ (video)

Champions League: Μεγάλη πρόκριση της Αταλάντα στο Άμστερνταμ! Ισοπαλία για Λίβερπουλ (video)

Η Αταλάντα «σόκαρε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ επικρατώντας 1-0 και παίρνοντας την πρόκριση για τους 16 του Champions League ως δεύτερη από τον 4ο όμιλο. Λίβερπουλ και Μίντιλαντ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στη Δανία σε αδιάφορο ματς, στο οποίος ωστόσο αγωνίστηκε ως βασικός ο Κώστας Τσιμίκας, που αποχώρησε τραυματίας στο 61ο λεπτό.

Ένα γκολ του Μουριέλ στο 85′ και ενώ ο Άγιαξ αγωνιζόταν από το 80′ με δέκα παίκτες -λόγω αποβολής του Κλάφενμπεργκ- έδωσε μεγάλη νίκη στην Αταλάντα, που έπαιζε για δύο αποτελέσματα απόψε στο Άμστερνταμ, αφού της έκανε και η ισοπαλία. Συνεπώς οι «μπεργκαμάσκι» για 2η σερί χρονιά, ενώ ο «Αίαντας» έζησε… deja vu, αφού την τελευταία αγωνιστική πέρυσι είχε μείνει αντίστοιχα εκτός συνέχειας με θύτη τη Βαλένθια.

 

Στο άλλο ματς του ομίλου, που ήταν βαθμολογικά αδιάφορο, αφού η Λίβερπουλ ήταν ήδη πρώτη και η Μίντιλαντ τελευταία, οι «κόκκινοι» άνοιξαν το σκορ με τον Σαλάχ μόλις 56” μετά τη σέντρα, αλλά τελικά ισοφαρίστηκαν στο 61′ με εύστοχο πέναλτι του Σολτς, από το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 1-1.  

Η τελική βαθμολογία του 4ου ομίλου

1 Λίβερπουλ 13

2 Αταλάντα 11

3 Άγιαξ 7

4 Μίντιλαντ 1

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις