Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Champions League, Μπάγερν Μονάχου – Σάλτσμπουργκ 7-1: Την έκανε «σάκο του μποξ» με Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και προκρίθηκε

Champions League, Μπάγερν Μονάχου – Σάλτσμπουργκ 7-1: Την έκανε «σάκο του μποξ» με Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και προκρίθηκε
Reuters

Μια… σούπερ Μπάγερν διέλυσε την Σάλτσμπουργκ. Οι Βαυαροί έκαναν “πάρτι” μέσα στο Μόναχο (7-1) και πέρασαν στα προημιτελικά του Champions League (συνολικό σκορ 8-2). Ο Ρόμπερ Λεβαντόφσκι με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο… οδηγός των γηπεδούχων – Δυο τέρματα ο Μίλερ.

Οι δυο ομάδες μπήκαν επιθετικά, δημιουργώντας από μια μεγάλη ευκαιρία –με Λεβαντόφσκι και Άαρονσον- πριν τη συμπλήρωση τριών λεπτών αγώνα. Η Σάλτσμπουργκ, έδειξε διάθεση να βάλει δύσκολα στην Μπάγερν, αλλά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έδιωξε κάθε άγχος μέσα σε λίγα λεπτά.

Στο 12′ ο Πολωνός επιθετικός δέχθηκε αντικανονικό μαρκάρισμα εντός μεγάλης περιοχής, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και ο φορ των Βαυαρών εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0. Στο 21′ ο Λεβαντόφσκι κέρδισε φάουλ στα όρια της μεγάλης περιοχής, αλλά το VAR άλλαξε την ποινή σε πέναλτι. Ο φορ της Μπάγερν έκανε το 2-0 στο 22′ ενώ ένα λεπτό μετά έκανε και το 3-0, τέρμα που τον ανέβασε στην κορυφή των σκόρερ της φετινής διοργάνωσης (12 γκολ). Και στα τρία του γκολ, υπήρξε το… λάθος από τον Βέμπερ των φιλοξενούμενων.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με την Μπάγερν Μονάχου να είναι κυρίαρχος και τον Γκνάμπρι να πετυχαίνει το τέταρτο γκολ των γηπεδούχων στο 31′.

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε αυτό που ξέρει καλά και στην επανάληψη. Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της (54′) ο Μίλερ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0! Οι Βαυαροί συνέχισαν να πιέζουν, αλλά -τελικά- στο 70′ είδαν τον Κιάεργκααρντ να πετυχαίνει το γκολ της… τιμής και να μειώνει σε 5-1.

Η Μπάγερν Μονάχου έδωσε λίγο… χώρο στην Σάλτσμπουργκ, στα τελευταία λεπτά, οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν ικανοί να κάνουν κάτι… περισσότερο, ο Μίλερ πέτυχε στο 83′ το δεύτερο του γκολ, για να ακολουθήσει το τέρμα του Σανέ (86′) και να διαμορφώσει το τελικό 7-1

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις