Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Champions League, Μπάγερν Μονάχου – Βιγιαρεάλ 1-1: Απίστευτοι Ισπανοί, ζουν το «όνειρο» των ημιτελικών

Champions League, Μπάγερν Μονάχου – Βιγιαρεάλ 1-1: Απίστευτοι Ισπανοί, ζουν το «όνειρο» των ημιτελικών
Reuters

Η Βιγιαρεάλ έφτασε για δεύτερη φορά στην ιστορία στα ημιτελικά του Champions League. Η Μπάγερν Μονάχου προσπάθησε να πάρει το “εισιτήριο” για την 4άδα μέσα στην έδρα της, αλλά οι Ισπανοί ισοφάρισαν στο 88′ (1-1 το τελικό σκορ) και με τη νίκη που είχαν πάρει στο πρώτο ματς, έφτασαν μια… ανάσα πριν τον τελικό της διοργάνωσης

Με Λίβερπουλ ή Μπενφίκα στα ημιτελικά.

Η Μπάγερν Μονάχου πίεσε ασφυκτικά από τα πρώτα λεπτά την Βιγιαρεάλ, ψάχνοντας για το γκολ. Πέρα από κάποιες αντεπιθέσεις των Ισπανών, οι Βαυαροί είχαν το… πάνω χέρι στο ματς, αλλά η υπεροχή τους δεν έφερε τη μεγάλη ευκαιρία που θα γινόταν γκολ. Οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν πολύ καλά διαβασμένοι και αμύνθηκαν υποδειγματικά. Πέρα από την κεφαλιά του Μουσιάλα στο 29′ (πήγε πάνω στον Ρούλι) δεν ανησύχησαν σε άλλη φάση.

Η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να φτάσει στο 1-0, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της επανάλληψης (52′). μετά από αλλεπάλληλα λάθη στην άμυνα της Βιγιαρεάλ, ο Λεβαντόφσκι με συρτό σουτ έστειλε την μπάλα δοκάρι και μέσα.

Το ματς έγινε… ροντέο, με την Μπάγερν Μονάχου να χάνει στο 71′ μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, με την κεφαλιά του Μίλερ (αμαρκάριστος από το σημείο του πέναλτι) να περνάει άουτ. οι παίκτες της Βιγιαρεάλ έβγαλαν κούραση, αλλά σε μια καλά “χτισμένη” αντεπίθεση τους στο 88′ έφτασαν στο “χρυσό” γκολ. Ο Τσουκβέζε μπήκε στο 84′ και τέσσερα λεπτά μετά πλάσαρε εύστοχα τον Νόιερ για το τελικό 1-1 που έδωσε την πρόκριση στους Ισπανούς.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις