Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Champions League: Μπάγερν Μονάχου – Βικτόρια Πλζεν 5-0

Champions League: Μπάγερν Μονάχου – Βικτόρια Πλζεν 5-0
Reuters

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν καταιγιστική απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν, συντρίβοντας τους Τσέχους με 5-0 κάνοντας το τρία στα τρία στο Champions League

Η Μπάγερν δεν χαρίστηκε απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα υπερκέρασαν το εμπόδιο των Τσέχων με 5 τέρματα.

Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Σανέ στο 7ο λεπτό, μετά από μια υπέροχη ενέργεια, για να πάρει τη σκυτάλη πέντε λεπτά αργότερα ο Γκναμπρί και λίγο αργότερα ο Μανέ, δίνοντας προβάδισμα στους Βαυαρούς τριών τερμάτων από το πρώτο 20λεπτο.

Η ομάδα του Νάιγκελσμαν συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Σανέ να σκοράρει για δεύτερη φορά και τον Τσούπο Μοτίνγκ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα, με τους Βαυαρούς να παραμένουν το αφεντικό του ομίλου με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Μαζραουί, Ουπαμεκανό (72′ Παβάρ), Ντε Λιχτ, Ντέιβις (46′ Στάνισιτς), Γκορέτσκα (72′ Ζάμπιτσερ), Χράφενμπερχ, Σανέ (58′ Τελ), Μουζιάλα (46′ Τσούπο Μότινγκ), Γκνάμπρι, Μανέ

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ: Τβρντον, Χόλικ, Χέιντα (63′ Τιτζάνι), Πέρνιτσα, Χάβελ, Κάλβαχ, Εντιάιγ, Κόπιτς (57′ Γίρκα), Βλκάνοβα (46′ Γεμέλκα), Μοσκέρα (86′ Πιλάρ), Τσόρι (58′ Μπάσεϊ)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις