Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Champions League: Μπενφίκα – Γιουβέντους 1-2, Μακάμπι Χάιφα – Παρί Σεν Ζερμέν 1-3

Champions League: Μπενφίκα – Γιουβέντους 1-2, Μακάμπι Χάιφα – Παρί Σεν Ζερμέν 1-3
Reuters

Η Μπενφίκα βρέθηκε νωρίς με την πλάτη στο τοίχο αλλά Ζοάο Μάριο και Νέρες έκαναν την ανατροπή απέναντι στη Γιουβέντους, βάζοντας σε μπελάδες τους ”μπιανκονέρι” ενόψει της συνέχειας του Champions League. Καθάρισε με την Μέσι, Εμπαπέ και Νεϊμάρ η Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Γιουβέντους ξεκίνησε δυναμικά, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με γκολ του Μίλικ. Η ομάδα του Αλέγκρι όμως στη συνέχεια σίγησε και δεν εκμεταλλεύτηκε το προβάδισμα της. Αντίθετα η Μπενφίκα ανέβαζε σταδιακά στροφές, φτάνοντας στην ισοφάριση δυο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου με τον Ζοάο Μάριο και τον Νέρες στο δεύτερο ημίχρονο να διαμορφώνει το τελικό 2-1, με τους ”Λουζιτανούς” να ανεβαίνουν στη κορυφή του ομίλου μαζί με την Παρί και τη Γιουβέντους να είναι στη τελευταία θέση χωρίς νίκη σε 2 αγωνιστικές.

Στο άλλο ματς του 8ου ομίλου του Champions League, η Μακάμπι Χάιφα αιφνιδίασε την Παρί Σεν Ζερμέν στο 24′ με γκολ του Σέρι αλλά ο Μέσι ισοφάρισε πριν το ημίχρονο σε 1-1. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Μακάμπι συνέχιζε να γίνεται αισθητή στην άμυνα της Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Ντοναρούμα να υποχρεούται να επέμβει σε πολλές περιπτώσεις. Τελικά στο 69΄ ο Εμπαπέ έκανε την ανατροπή για τους Παριζιάνους μετά από ασίστ του Μέσι και  Νεϊμάρ στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Περίν, Μπρέμερ, Μπονούτσι, Ντανίλο, Κουαδράδο (58′ Ντε Σίλιο), Μακένι, Παρέδες, Μιρέτι (58′ Ντι Μαρία), Κόστιτς (70′ Κεν), Μίλικ (70′ Φατζιόλι), Βλάχοβιτς

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Μπα, Αντόνιο Σίλβα, Οταμέντι, Γκριμάλντο, Φιορεντίνο, Φερνάντες (81′ Άουρσνες), Νέρες (81′ Σικίνιο), Σίλβα (86′ Γκονσάλβες), Μάριο (86′ Ντράξλερ), Ράμος (81′ Μούσα)

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ: Κοέν, Σούντγκρεν, Γκόλντμπεργκ, Λαβί, Ατζίλι (76′ Νταβίντ), Χαζίζα, Πιερό (90+1′ Ρουτκαβίτσια), Τσέρι, Φανί, Μπατουμπίνσικα, Κορνού (90+1′ Τσιμπότα)

ΠΑΡΙ: Ντοναρούμα, Ράμος, Μαρκίνιος, Βεράτι, Εμπαπέ, Νεϊμάρ (90+1′ Σολέρ), Ντανίλο, Βιτίνια (76′ Ρουίθ), Μέντες, Μουκιέλ (84′ Χακιμί), Μέσι

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
Μακάμπι Χάιφα – Παρί 1-3 (24′ Σερί / 37′ Μέσι, 69′ Εμπαπέ, 88′ Νεϊμάρ)

Γιουβέντους – Μπενφίκα 1-2 (4′ Μίλικ / 43′ πέν. Μάριο, 55′ Νέρες)

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις