Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Champions League, Μπενφίκα – Μπάγερν Μονάχου 0-4: «Κατέρρευσαν» στο τέλος Βλαχοδήμος και «αετοί»

Champions League, Μπενφίκα – Μπάγερν Μονάχου 0-4: «Κατέρρευσαν» στο τέλος Βλαχοδήμος και «αετοί»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος με εντυπωσιακές αποκρούσεις, σε συνδυασμό με το VAR και το δοκάρι του, “κρατούσαν” με… νύχια και με δόντια την Μπάγερν Μονάχου, αλλά ο Σανέ είχε αντίθετη άποψη και με “όργια” στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, οδήγησε την ομάδα του σε επιβλητική νίκη με 4-0.

Οι “Βαυαροί” ήταν καλύτεροι από την αρχή του αγώνα, αλλά με τα γκολ των Λεβαντόφσκι και Μίλερ να ακυρώνονται και τον Παβάρ να “σημαδεύει” το δοκάρι, δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Έλληνα γκολκίπερ μέχρι και το 70′. 

Μία απευθείας εκτέλεση του Σανέ όμως έλυσε το… γόρδιο δεσμό και στη συνέχεια ακολούθησε γερμανική “καταιγίδα”. Ο Γερμανός εξτρέμ έδωσε έτοιμο γκολ στον Λεβαντόφσκι για το 3-0 και διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα με ωραίο πλασέ για το τελικό σκορ, αφού ενδιάμεσα ο Έβερτον είχε πετύχει αυτογκόλ για τους “αετούς” της Λισαβόνας, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στο ματς.

Η Μπάγερν Μονάχου διατήρησε έτσι το απόλυτο στη βαθμολογία του 5ου ομίλου, ενώ η Μπενφίκα νιώθει πια “καυτή” την “ανάσα” της Μπαρτσελόνα, που πήρε τους πρώτους της βαθμούς, με τη δύσκολη νίκη 1-0 επί της Ντιναμό Κιέβου.

5ος Όμιλος

Μπαρτσελόνα – Ντινάμο Κιέβου 1-0

Μπενφίκα – Μπάγερν Μονάχου 0-4

Βαθμολογία

Μπάγερν Μονάχου 9
Μπενφίκα 4
Μπαρτσελόνα 3
Ντιναμό Κιέβου 1

 

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις