Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Champions League: Ο «φονιάς» Κολοβός στέλνει τη Σέριφ στους ομίλους – «Κηδεία» για Μονακό

Champions League: Ο «φονιάς» Κολοβός στέλνει τη Σέριφ στους ομίλους – «Κηδεία» για Μονακό

Η Σέριφ Τίρασπολ του Δημήτρη Κολοβού και Γιώργου Αθανασιάδη είναι με το ένα… πόδι στους ομίλους του Champions League καθώς ισοπέδωσε με 3–0 την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Μολδαβία στο πρώτο ματς για τα Play Offs, με τον Έλληνα επιθετικό να πετυχαίνει ένα γκολ-ποίημα. «Κάζο» για τη Μονακό στο «Λουί Ντε», όπου ηττήθηκε 0-1 από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, δύσκολη νίκη για την Σάλτσμπουργκ επί της Μπρόντμπι στην Αυστρία.

Τεράστια νίκη με 3-0 πήρε η Σέριφ Τίρασπολ κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με τον Δημήτρη Κολοβό να βρίσκει δίχτυα με ένα απίστευτο μονοκόμματο σουτ για το 2-0 στο 54′. Ο Αντάμα Τραορέ πέτυχε τα άλλα δύο γκολ των Μολδαβών και τους έδωσε ισχυρό προβάδισμα για την πρώτη πρόκριση της ιστορίας τους στους ομίλους της διοργάνωσης.

Στα άλλα ματς με μαγικό γκολ του Πεδρίνιο, η Σαχτάρ Ντόνετσκ, νίκησε στο Πριγκηπάτο την Μονακό και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης. 

Με γκολ στο 90’, η Σάλτσμπουργκ έκαμψε εντός έδρας την αντίσταση της Μπρόντμπι, η οποία προηγήθηκε με τον Ούρε μόλις στο 4’ όμως στη συνέχεια δέχθηκε γκολ από τους Αντεγιέμι και Ααρονσον το τελικό 2-1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις