Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Champions League: Ο ΠΑΟΚ μαθαίνει αντίπαλο και έδρα για το νοκ-άουτ

Champions League: Ο ΠΑΟΚ μαθαίνει αντίπαλο και έδρα για το νοκ-άουτ
Intime.gr

Τον αντίπαλό του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League θα μάθει τη Δευτέρα (31/8, 13:00) στην κλήρωση στη Νιόν της Ελβετίας ο ΠΑΟΚ.

Στη μία το μεσημέρι, θα διεξαχθεί στην Νιόν της Ελβετίας, η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, με τον ΠΑΟΚ να μαθαίνει το αντίπαλο του στο… δρόμο για τα “αστέρια”.

Πιθανοί αντίπαλοι της ελληνικής ομάδας, είναι η Γάνδη, η Ντιναμό Κιέβου και η Μπενφίκα. Η πρόκριση στα play off της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, θα κριθεί σε «μονό» αγώνα (15-16/9), με τον γηπεδούχο να προκύπτει από την κλήρωση, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης το «εισιτήριο» για τους ομίλους θα «παιχθεί» σε δύο αγώνες.

Εάν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να ξεπεράσει το “εμπόδιο” που θα βρει μπροστά του, θα μπει ως ισχυρός στην κλήρωση της επόμενης φάσης, η οποία όμως θα έχει διπλούς αγώνες. Στην κληρωτίδα θα μπουν συνολικά 16 ομάδες. 10 για το μονοπάτι των πρωταθλητών και 6 για το μονοπάτι των μη πρωταθλητών. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο δεύτερο γκρουπ.

Εάν ο “δικέφαλος του Βορρά” κληρωθεί με την Μπενφίκα, θα οριστεί να παίξει στα play off με την Κράσνονταρ. Στην περίπτωση που παίξει με την Ντιναμό Κιέβου στον 3ο προκριματικό γύρο, θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια το νικητή του ζευγαριού που θα βρεθεί η Γάνδη (και το αντίστροφο).

ΙΣΧΥΡΟΙ

Μπενφίκα 70.000

Ντιναμό Κιέβου 55.000

Γάνδη 39.500

ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ

Ραπίντ Βιέννης 22.000

ΠΑΟΚ 21.000

Αλκμάαρ 18.500

Οι ημερομηνίες

31 Αυγούστου: Κλήρωση 3ου προκριματικού γύρου

1η Σεπτεμβρίου: Κλήρωση-ορισμός των play offs

15/16 Σεπτεμβρίου: 3ος προκριματικός γύρος, μονό ματς

22/23 Σεπτεμβρίου: play off, ο πρώτος αγώνας

29/30 Σεπτεμβρίου: play off, ο δεύτερος αγώνας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις