Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Champions League: Όλες οι φάσεις και τα γκολ της βραδιάς

Champions League: Όλες οι φάσεις και τα γκολ της βραδιάς
ΦΩΤΟ Reuters

Η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League ξεκίνησε με οχτώ σπουδαίες αναμετρήσεις, οι οποίες και προσέφεραν πλούσιο θέαμα και 23 συνολικά γκολ.

Η αυλαία της φάσης των ομίλων του Champions League άνοιξε με τα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων του πέμπτου, του έκτου, του έβδομου και του ογδόου ομίλου, όπου η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε τη νίκη στο ντέρμπι με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, ενώ η Μπαρτσελόνα πέτυχε “πεντάρα” κόντρα στην πρώην αντίπαλο της ΑΕΚ, Αντβέρπ.

Το πλέον συγκλονιστικό ματς όμως, έγινε στο Ολίμπικο της Ρώμης, όπου η Λάτσιο απέσπασε ισοπαλία με 1-1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, με φοβερό γκολ του τερματοφύλακά της, στην τελευταία φάση της αναμέτρησης. Και τα 8 παιχνίδια πάντως, προσέφεραν πλήθος συγκινήσεων, στο πρώτο μέρος της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League.

Ακολουθεί σήμερα (20/09) το δεύτερο μέρος, με τους εξής αγώνες: Στις 19:45 θα αρχίσουν τα Γαλατασαράι – Κοπεγχάγη και Ρεάλ Μαδρίτης – Ουνιόν Βερολίνου, ενώ στις 22:00 θα έχουμε σέντρα στα Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σεβίλλη – Λανς, Άρσεναλ – Αϊντχόφεν, Μπράγκα – Νάπολι, Μπενφίκα – Σάλτσμπουργκ και Σοσιεδάδ – Ίντερ.

Όλα τα αποτελέσματα, οι φάσεις και τα γκολ

5ος όμιλος

Φέγενορντ – Σέλτικ 2-0

Λάτσιο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1

6ος όμιλος

Μίλαν – Νιούκαστλ 0-0

Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ 2-0

7ος όμιλος

Γιουνγκ Μπόις – Λειψία 1-3

Μάντσεστερ Σίτι – Ερυθρός Αστέρας 3-1

8ος όμιλος

Μπαρτσελόνα – Αντβέρπ 5-0

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Πόρτο 1-3

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις