Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Champions League: Προβάδισμα για ομίλους η Μάλμε, «ζωντανή» η Αϊντχόφεν με την Μπενφίκα

Champions League: Προβάδισμα για ομίλους η Μάλμε, «ζωντανή» η Αϊντχόφεν με την Μπενφίκα
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μάλμε πήρε μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League καθώς επικράτησε 2-0 της Λουντογκόρετς στη Σουηδία στο πρώτο ματς για τα Play Offs της διοργάνωσης. Η Αϊντχόφεν ηττήθηκε 2-1 στην Πορτογαλία από τη Μπενφίκα, ενώ ματς-ροντέο έγινε στην Ελβετία με την Γιουνγκ Μπόις να επικρατεί 3-2 της Φερεντσβάρος.

Καθαρή νίκη πήρε η Μάλμε σε βάρος της Λουντογκόρετς με 2-0 με τους Μπιρμάντσεβιτς και Ινγκε να βάζουν ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για τους Σουηδούς, ενώ βήμα πρόκρισης στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης έκανε η Μπενφίκα. Ράφα Σίλβα και Βάιγκλ σκόραραν για τους Αετούς, πριν ο Γκάκπο μειώσει για την Αϊντχόφεν στην αρχή της επανάληψης και διαμορφώσει το τελικό 2-1 που τους δίνει ελπίδες ανατροπής. 

Στο άλλο ματς της βραδιάς τεράστια νίκη πήρε η Γιουνγκ Μπόις εντός έδρας με 3-2 κόντρα στην Φερεντσβάρος, αν και αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 25′! Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς με τον Μπολί, έχασαν πέναλτι, αλλά οι Ελβετοί με αντεπίθεση διαρκείας έκαναν το 3-1 (Ελία, Σιέρο, Γκαρσία) για να πάρουν τελικά τη νίκη με 3-2, αφού ο Μπολί «χτύπησε» ξανά και μείωσε για τους Ούγγρους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις