Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Champions League: Πρόβλημα στο Λειψία – Λίβερπουλ, ψάχνουν για νέα έδρα

Champions League: Πρόβλημα στο Λειψία – Λίβερπουλ, ψάχνουν για νέα έδρα
Reuters

Ο κορονοϊός και τα μέτρα που έχει πάρει η γερμανική κυβέρνηση, φέρνει πρόβλημα στο Λειψία – Λίβερπουλ για τους «16» του Champions League. Δεδομένη θεωρείται η αλλαγή έδρας.

Σημαντικό πρόβλημα έχει προκύψει, σχετικά με τη διεξαγωγή του Λειψία – Λίβερπουλ (16/2) για τους «16» του Champions League, καθώς οι γερμανικές Αρχές απαγόρευσαν την είσοδο στους «Κόκκινους» σε γερμανικό έδαφος!

Αιτία τα νέα αυστηρότερα μέτρα που επέβαλε η γερμανική κυβέρνηση αναφορικά με την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού (μετά και τη μετάλλαξη του), καθώς με την απαγόρευση εισόδου στη χώρα ταξιδιωτών από την Μεγάλη Βρετανία, δεν μπορεί να… φτάσει στη Γερμανία η αποστολή της Λίβερπουλ.

Επί της ουσίας πρόκειται για μια πρώτη τοποθέτηση από εκπρόσωπο του Υπουργείου Εσωτερικών της Γερμανίας, ο οποίος δήλωσε ότι η απαγόρευση εισόδου επισκεπτών από το Ηνωμένο Βασίλειο «… δεν προβλέπει εξαιρέσεις για επαγγελματίες αθλητές.

Όλα δείχνουν πως οι δύο ομάδες θα παίξουν κάπου αλλού, με τα ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών από την Αγγλία να αναφέρουν πως το “Φέρεντς Πούσκας” της Βουδαπέστης είναι το γήπεδο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Φυσικά, το τελικό «ΟΚ» θα πρέπει να δοθεί από την UEFA.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις