Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Champions League: Ρεάλ Μαδρίτης και Βιγιαρεάλ μαθαίνουν αντιπάλους για τα ημιτελικά

Champions League: Ρεάλ Μαδρίτης και Βιγιαρεάλ μαθαίνουν αντιπάλους για τα ημιτελικά
Reuters

Βγαίνουν απόψε το βράδυ (13.04.2022 – 22:00) τα τελευταία “εισιτήρια” για τα ημιτελικά του Champions League από τις ρεβάνς, Μάντσεστερ ΣίτιΑτλέτικο Μαδρίτης και ΛίβερπουλΜπενφίκα.

Λίγες ώρες μετά τις “μεγάλες” προκρίσεις των Ρεάλ Μαδρίτης και Βιγιαρεάλ στα ημιτελικά του Champions League, οι δυο ισπανικές ομάδες θα μάθουν τον αντίπαλο τους στους “4” της διοργάνωσης.

Οι προημιτελικοί Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ και Λίβερπουλ – Μπενφίκα θα βγάλουν τον αντίπαλο της “Βασίλισσας” και του “κίτρινου υποβρυχίου”, αντίστοιχα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα προσπαθήσει να στηριχθεί στην έδρα της, για να… επιστρέψει από την ήττα (1-0) που γνώρισε στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι. Οι “πολίτες” του Πεπ Γκουαρδιόλα έχουν τον… πρώτο λόγο για την πρόκριση, όμως σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορούν να ξεγράψουν την πρωταθλήτρια Ισπανίας του Ντιέγκο Σιμεόνε

Την ίδια στιγμή, στο “Άνφιλντ”, η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίζει την Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, έχοντας ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης, μετά τη νίκη με 3-1 που πέτυχε στο πρώτο ματς, της Πορτογαλίας.

Το σημερινό πρόγραμμα (22:00)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία) – Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία) (0-1 σκορ πρώτου ματς)

Λίβερπουλ (Αγγλία) – Μπενφίκα (Πορτογαλία) (3-1 σκορ πρώτου ματς)

Οι ημιτελικοί (26 και 27/4 – 3 και 4/5):

Νικήτρια Μάντσεστερ Σίτι – Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης

Νικήτρια Μπενφίκα – Λίβερπουλ – Βιγιαρεάλ

Ο τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στις 28 Μαΐου στο «Σταντ Ντε Φρανς», στο Παρίσι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις