Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Champions League, Σάλτσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου 1-1: Την έσωσε ο Κομάν στο φινάλε

Champions League, Σάλτσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου 1-1: Την έσωσε ο Κομάν στο φινάλε

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν το μεγάλο φαβορί στο παιχνίδι με τη Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία, ωστόσο θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη με το τελικό 1-1, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των “16” του Champions League.

Ο τραυματισμός του Οκαφόρ στο 12΄ έδωσε την ευκαιρία στον Αντάμου να μπει στον αγώνα και στο 21΄ να ανοίξει το σκορ (ήταν το πρώτο του 20χρονου Αυστριακού στράικερ στο Champions League στην 17η συμμετοχή του) στην «Ρεντ Μπουλ Αρένα» και να δώσει προβάδισμα στους πρωταθλητές Αυστρίας.

Η Μπάγερν Μονάχου δεν μπόρεσε να ξεπεράσει γρήγορα το σοκ. Πίεσε αλλά έπεσε πάνω σε μία πολύ καλά οργανωμένη αυστριακή άμυνα που “έσβησε” τον Λεβαντόφσκι.

Τελικά, στο 90′ έσωσε την παρτίδα» για το συγκρότημα του Νάγκελσμαν, στο γήπεδο που πέρυσι στην φάση των ομίλων είχε κάνει «πάρτι» (6-2), διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Η Μπάγερν Μονάχου παραμένει το απόλυτο φαβορί για πρόκριση στην οκτάδα, έχοντας τη ρεβάνς στη Γερμανία.

Η σημερινή ήταν η 2η ισοπαλία της Σάλτσμπουργκ στα 7 τελευταία παιχνίδια απέναντι σε γερμανικές ομάδες (1-2-4), ενώ η Μπάγερν, η οποία προερχόταν από το βαρύ 4-2 από την Μπόχουμ στην Bundesliga, διατηρήθηκε αήττητη για 22ο εκτός έδρας ματς στη διοργάνωση (17 νίκες, 5 ισοπαλίες). Συγκεκριμένα από τον Σεπτέμβριο του 2017 και το με 3-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κεν, Κρίστενσεν, Σολέ, Βέμπερ, Ούλμερ, Καπάλντο, Καμαρά, Ζάιβαλντ (80′ Σούτσιτς), Άαρονσον, Οκαφόρ (12′ Αντάμου), Αντεγέμι (87′ Κιάεργκααρντ).

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλραϊχ, Παβάρ, Ζίλε, Ερναντέζ, Γκνάμπρι (78′ Τσούπο Μότινγκ), Κίμιχ, Τολισό (80′ Ζάμπιτσερ), Κομάν, Μίλερ, Λεβαντόβσκι, Σανέ.\

Τα highlights του αγώνα:

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις