Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Champions League: «Σάρωσε» η Μάντσεστερ Σίτι με Έρλινγκ Χάαλαντ και Πεπ Γκουαρντιόλα στα βραβεία της UEFA

Champions League: «Σάρωσε» η Μάντσεστερ Σίτι με Έρλινγκ Χάαλαντ και Πεπ Γκουαρντιόλα στα βραβεία της UEFA

Η UEFA ανέδειξε τους κορυφαίους του περασμένου Champions League, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα και τον Έρλινγκ Χάαλαντ να βραβεύονται στο περιθώριο της κλήρωσης για τους ομίλους της νέας σεζόν.

Η Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκε για πρώτη φορά πρωταθλήτρια Ευρώπης, κατακτώντας το Champions League και ο Πεπ Γκουαρντιόλα να παίρνει το βραβείο του κορυφαίου προπονητή της σεζόν, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να τον… συμπληρώνει με το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της σεζον.

Ο Νορβηγός επιθετικός έδωσε μάλιστα το “παρών” στο Μονακό και δήλωσε για το βραβείο του τα εξής: «Νιώθω καλά, πήραμε το τρεμπλ, ζω ένα όνειρο που είχα από όταν ήμουν μικρός, είναι κάτι ξεχωριστό. Μου δίνει κίνητρο όλο αυτό για να πετύχω περισσότερα. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Έχω κίνητρο να κρατάω καθαρό το μυαλό μου, θέλω να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένος. Θα κάνω τα πάντα για να έχω και πάλι μια καλή σεζόν. Ο Πεπ είναι πιο τρομακτικός από τον πατέρα μου. Μου αρέσει να μου φωνάζει, προσπαθει να βγάλει από το μυαλο μου κάτι που δεν υπάρχει».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις