Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Champions League: Σε Μπέργκαμο και Βουδαπέστη οι «προβολείς»

Champions League: Σε Μπέργκαμο και Βουδαπέστη οι «προβολείς»

Με τους δυο αποψινούς αγώνες (Αταλάντα – Ρεάλ Μαδρίτης και Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι) ολοκληρώνεται η πρώτη φάση των «16» του Champions League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης χαρακτηρίζεται εδώ και καιρό από έντονη αγωνιστική αστάθεια, φιλοξενείται στο Μπέργκαμο από την Αταλάντα, με στόχο να βάλει τις βάσεις για τα προημιτελικά του Champions League.

Ωστόσο, ο Ζινεντίν Ζιντάν και οι παίκτες του, θα έχουν απέναντι τους, μία ομάδα που είναι εμφανώς βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα και σκοράρει κατά… βούληση στην Serie A. Οι παίκτες του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, έχουν «βρει δίχτυα» ένδεκα φορές στα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος και θέλουν να «χτυπήσουν» και την προβληματική άμυνα της «Βασίλισσας».

Στο άλλο ματς της βραδιάς, το «τραίνο» της Μάντσεστερ Σίτι, καλείται να περάσει χωρίς «στάση» από την «Πούσκας Αρένα» στην Βουδαπέστη, στην αναμέτρηση με την τυπικά γηπεδούχο, Γκλάντμπαχ.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα βλέπει τους «πολίτες» να πηγαίνουν χωρίς «φρένα» στην Premier League και περιμένει ανάλογη εικόνα στην ουγγρική πρωτεύουσα με την Γκλάντμπαχ και ένα αποτέλεσμα που θα τους φέρει κοντά στην πρόκριση. 

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου (22:00)

Αταλάντα – Ρεάλ Μαδρίτης

Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι

Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων της φάσης των «16»

Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν 1-4

Λειψία – Λίβερπουλ 0-2

Πόρτο – Γιουβέντους 2-1

Σεβίλλη – Ντόρτμουντ 2-3

Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι 0-1

Λάτσιο – Μπάγερν Μονάχου 1-4

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις