Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Champions League: Στους “16” η Τσέλσι και Σεβίλλη με ισάριθμα… buzzer beater! (videos)

Champions League: Στους “16” η Τσέλσι και Σεβίλλη με ισάριθμα… buzzer beater! (videos)
ΦΩΤΟ Reuters

Στην επόμενη φάση του Chapions League προκρίθηκε η Τσέλσι που επικράτησε 2-1 της Ρεν στη Γαλλία μετά από ένα συναρπαστικό ματς που σημαδεύτηκε από το “χρυσό” γκολ του Ολιβιέ Ζιρού στις καθυστερήσεις, όπως έκανε και η Σεβίλλη στην Ρωσία επί της Κρασνοντάρ με αντίστοιχο σκορ και τρόπο, αλλά ήρωα τον Μουνίρ Ελ Χανταντί.

Ο 5ος όμιλος του Champions League, ολοκληρώθηκε, όσον αφορά την πρόκριση στους “16”, από σήμερα. Η Τσέλσι ζορίστηκε κόντρα στη Ρεν, είχε τον Μεντί σε μεγάλη ημέρα ξανά, με τον Γάλλο γκολκίπερ να φωνάζει “¨παρών” όποτε χρειάστηκε και τελικά χαμογέλασε στο τέλος. 

Ο Χάντσον-Οντόι άνοιξε το σκορ στο 21′ για τους “μπλε”, οι οποίοι από εκείνο το σημείο και έπειτα “έσβησαν” τις μηχανές, κια φού ο Μεντί τους κράτησε όρθιους, τελικά νικήθηκε -για πρώτη φορά στο φετινό Champions League, με κεφαλιά του Γκριασί. Η Ρεν δεν έμεινε εκεί και έψαξε και το δεύτερο γκολ, αλλά ο Ζιρού, ο οποίος είχε περάσει αλλαγή στο 69΄ αντί του Χάντσον-Οντόι, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε τη νίκη-πρόκριση στο συγκρότημα του Φράνκ Λάμπαρντ.

Ο Ιβάν Ράκιτιτς άνοιξε το σκορ για την Σεβίλλη στο Κράσνονταρ εναντίον της τοπικής ομάδας (είχε κάνει το ίδιο και πάλι εναντίον των Ρώσων και στο «Σάντσεθ Πιθχουάν») μόλις στο 4ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι “απάντησαν” στο 56΄ με τον Βάντσερον, αφού είχαν “προειδοποιήσει” με τον Καμπελά να σημαδεύει το δοκάρι στο 49′, αλλά την τελευταία λέξη στο ματς είχε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ελ Χαντάντι (2-1), χαρ΄ζοντας τη νίκη και την πρόκριση στην ομάδα του. 

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου

1. Τσέλσι 10 (9-1)

2. Σεβίλλη 10 (6-3)

3. Κρασνοντάρ 1 (4-10)

4. Ρεν 1 (1-7)

Η 5η αγωνιστική (2/12)

Κρασνοντάρ – Ρεν

Σεβίλλη – Τσέλσι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις