Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Champions League: Τα βλέμματα σε Βουκουρέστι και Ρώμη

Champions League: Τα βλέμματα σε Βουκουρέστι και Ρώμη
Reuters

Η… δράση στα προημιτελικά του Champions League συνεχίζεται το βράδυ της τρίτης (23:02.2021) με τις αναμετρήσεις Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι και Λάτσιο – Μπάγερν Μονάχου.

Η 1η αγωνιστική της φάσης των «16» του Champions League ολοκληρώνεται με τις αναμετρήσεις που θα γίνουν το διήμερο 23-24 Φεβρουαρίου. Οι δυο από τις συνολικά τέσσερεις θα πραγματοποιηθούν το βράδυ της Τρίτης, σε Βουκουρέστι και Ρώμη.

Τα… φώτα πέφτουν στο Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι, που θα γίνει στο Βουκουρέστι. Οι «ροχιμπλάνκος» καλούνται να ξεπεράσουν την αγωνιστική κάμψη των τελευταίων αγωνιστικών στη La Liga και να πετύχουν ένα σκορ ασφαλείας, «υποδεχόμενοι» στην «Αρένα Νασιονάλα» την Τσέλσι (σ.σ. λόγω των περιορισμών που υπάρχουν για τα ταξίδια των αγγλικών ομάδων, μετά την εμφάνιση μεταλαγμένου στελέχους του κορονοϊού).

Η Τσέλσι μετά από ένα σερί νικών στην Premier League ήρθε ισόπαλη με τη Σαουθάμπτον, αλλά έχει παρουσιάσει αναμφίβολα πρόοδο επί των ημερών του Τόμας Τούχελ.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Μπάγερν Μονάχου θέλει οπωσδήποτε ένα καλό αποτέλεσμα στην Ρώμη επί της Λάτσιο, διανύοντας όμως και αυτή μια περίοδο αγωνιστικής κάμψης, μετά και την κατάκτηση του

 

Το πρόγραμμα του διημέρου

Τρίτη (23/2)

Λάτσιο – Μπάγερν

Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι

Τετάρτη (24/2)

Αταλάντα – Ρεάλ Μαδρίτης

Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις