Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Champions League: Τέλος καλό… όλα καλά για την Ρεάλ! «Μαύρη» βραδιά για την Ίντερ (videos)

Champions League: Τέλος καλό… όλα καλά για την Ρεάλ! «Μαύρη» βραδιά για την Ίντερ (videos)

H Ρεάλ Μαδρίτης παρ’ ότι έπαιξε με τη… φωτιά καθ’όλη τη διάρκεια της φάσης των ομίλων του Champions League, νίκησε στο ματς «τελικό» την Γκλάντμπαχ με 2-0 και προκρίθηκε στους «16» της διοργάνωσης ως πρώτη από τον 2ο όμιλο, παίρνοντας μαζί τους Γερμανούς. Εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων έμεινε η Ίντερ μετά τη «λευκή» ισοπαλία με την Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Μιλάνο. 

Με δύο γκολ του Καρίμ Μπενζεμά πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης με την Γκλάντμπαχ στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε έχει ισχυρό προβάδισμα, το οποίο κράτησε ως το τέλος σχετικά άνετα και έτσι παρά την… αλλοπρόσαλλη παρουσία της στους φετινούς ομίλους του Champions League «σφράγισε» την πρόκριση στους «16» και μάλιστα ως πρώτη του ομίλου!

 

Την ίδια στιγμή σε ένα ματς που η μπάλα πήγαινε… πάνω-κάτω, Ίντερ και Σαχτάρα Ντόνετσκ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα, παρά τις μεγάλες ευκαιρίες που έχασαν εκατέρωθεν, με τους «νερατζούρι» να έχουν και δοκάρι στην αρχή του ματς με τον Λαουτάρο Μαρτίνες.

 

Ο συνδυασμός των συγκεκριμένων αποτελεσμάτων, έφερε Ρεάλ Μαδρίτης και Γκλάντμπαχ «αγκαλιά» στους «16», με τους Γερμανούς να ξεσπούν σε τρελούς πανηγυρισμούς παρακολουθώντας, το τέλος του αγώνα στο Μιλάνο από… κινητό στον πάγκο του αγώνα. Αντίστοιχα η Σαχτάρ Ντόνετσκ συνεχίζει στο Europa League, ενώ η Ίντερ έμεινε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων τερματίζοντας 4η, με τον Αντόνιο Κόντε πλέον να βρίσκεται υπό πολύ μεγάλη πίεση.

 

Η τελική βαθμολογία του 2ου ομίλου

1 Ρεάλ Μαδρίτης 10

2 Γκλάντμπαχ 8

3 Σαχτάρ Ντόνετσκ 8

4 Ίντερ 6

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις