Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Champions League: Το “εξοχικό” της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ο Ράσφορντ “εκτέλεσε” την Παρί (video)

φάση από αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφυγε και πάλι με το “διπλό” από το Παρίσι. Με γκολ του Ράσφορντ στο 87′,  οι “κόκκινοι διάβολοι” επικράτησαν της Παρί με 1-2, ξεκινώντας ονειρικά τις υποχρεώσεις τους στο φετινό Champions League.

Όπως και πριν από 1.5 χρόνο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «άλωσε» το Παρίσι και πάλι με τον Μάρκους Ράσφορντ να σκοράρει και να χαρίζει στους Άγγλους το μεγάλο «διπλό» στο ντέρμπι του «πρώτου πιάτου» της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League απέναντι στην Παρί (2-1).

Το 2019 ο Μάρκους Ράσφορντ είχε βρει δίχτυα στο 94΄ γράφοντας το 3-2 στην φάση των «16» υπογράφοντας τη μεγάλη ανατροπή των «μπέμπηδων». Απόψε νίκησε τον Νάβας στο 86΄ και «υπέγραψε» το «διπλό» της ομάδας του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ με 2-1, βάζοντας την με το καλημέρα σε θέση οδηγού για την πρόκριση στους «16».

Το σκορ άνοιξε με εκτέλεση πέναλτι ο Μπρούνο Φερνάντες στο 23′. Ο παίκτης της Γιουνάιτεντ σκόραρε με τη δεύτερη, αφού ο Νάβας απέκρουσε την πρώτη, αλλά ο Λαόθ έδειξε επανάληψη καθώς ο Κοσταρικανός είχε βγει εκτός γραμμή.

Η Παρί ισοφάρισε στο 55′ με το αυτογκόλ του Μαρσιάλ. Τελικά ο Ράσφορντ με ωραίο γκολ στο 87′ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Μάντσεστερ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις