Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Champions League, Βιγιαρεάλ – Γιουβέντους 1-1: Οι «λογαριασμοί» τους και κλείσουν στο Τορίνο

Champions League, Βιγιαρεάλ – Γιουβέντους 1-1: Οι «λογαριασμοί» τους και κλείσουν στο Τορίνο
Reuters

Η Βιγιαρεάλ ήταν καλύτερη της Γιουβέντους στην Ισπανία. Η “βέκια σινιόρα” προηγήθηκε με το τέρμα του Ντούσαν Βλάχοβιτς από τα.. αποδυτήρια, δέχθηκε μεγάλη πίεση στην εστία της, αλλά η άμυνα της έδωσε το τελικό 1-1, στο πρώτο ματς για τους “16” του Champions League. Για τη νίκη θα παίξουν οι δυο ομάδες στον επαναληπτικό του Τορίνο, μιας και δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ.

Η… εκκίνηση του ματς στο “Θεράμικα” ήταν βγαλμένη από τα όνειρα των φίλων της Γιουβέντους. Ο Ντανίλο έβγαλε την μπαλιά για τον Ντούσαν Βλάχοβιτς που έκανε ό,τι ήθελε τους Αλμπιόλ και Τόρες και με δεξί πλασέ έγραψε το 0-1!

Η συνέχει, πάντως, ήταν… ζόρικη για την Γιουβέντους, αφού η Βιγιαρεάλ πίεσε για την ισοφάριση, έχοντας μάλιστα δοκάρι στο 13′, στο πλασέ του Λοσέλσο. Αυτή δεν ήταν η μοναδική μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων, αλλά το 0-1 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το ματς είχε την ίδια εικόνα και στην επανάληψη. Η Γιουβέντους έχασε μεγάλη ευκαιρία να αιφνιδιάσει στο 47′ με τον Μοράτα και δέχθηκε πίεση από τους γηπεδούχους. Τελικά, η Βιγιαρεάλ έφτασε στο 1-1, με τον Ντάνι Παρέχο να σκοράρει από κοντά στο 66′.

Παίρνοντας ψυχολογική “ένεση” από την ισοφάριση, η Βιγιαρεάλ προσπάθησε για την ανατροπή του σκορ, αναγκάζοντας την Γιουβέντους να “σφίξει” ακόμα περισσότερο την άμυνα της. Στο 85′, όμως, οι φιλοξενούμενοι είδαν τον Ρούλι να σταματάει με το ένα χέρι το σουτ του Βλάχοβιτς. Η “βέκια σινιόρα” άντεξε και έφυγε από την Ισπανία με την ισοπαλία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις