Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Champions League, Βιγιαρεάλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2: Ασταμάτητος Κριστιάνο Ρονάλντο και πρόκριση

Champions League, Βιγιαρεάλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2: Ασταμάτητος Κριστιάνο Ρονάλντο και πρόκριση

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκλεισε θέση στους “16” του Champions League. Με μεγάλο πρωταγωνιστή και πάλι τον Κριστιάνο Ρονάλντο, οι “κόκκινοι διάβολοι” πέρασαν αλώβητοι από την Ισπανία, επικρατώντας της Βιγιαρεάλ με 2-0 για την πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων κι εξασφάλισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο εκπληκτικός Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε δίχτυα και στο πέμπτο φετινό παιχνίδι του στο Champions League, ανοίγοντας τον δρόμο για το διπλό πρόκρισης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ισπανία. Με γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο Σάντσο διαμόρφωσε το τελικό 0-2 που έφερε τους “κόκκινους διάβολους” στους “16” της διοργάνωσης.

Με τον Μάικλ Κάρικ στον πάγκο της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ζορίστηκε πολύ στην Ισπανία, αλλά ο Ντε Χέα την κράτησε ζωντανή, για να έρθει ο Κριστιάνο Ρονάλντο να της χαρίσει και πάλι τη νίκη. Οι Άγγλοι μπορούν να τερματίσουν και πρώτοι στον όμιλο, αρκεί να κερδίσουν στην έδρα τους την τελευταία αγωνιστική την ουραγό Γιουνγκ Μπόις.

Ντιναμό Κιέβου – Μπάγερν Μονάχου 1-2

Στο άλλο παιχνίδι που ξεκίνησε νωρίς στο Champions League, η ελλιπέστατη Μπάγερν Μονάχου απέδρασε με το διπλό (1-2) από το χιονισμένο Κίεβο, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να υπογράφει τη νίκη των Γερμανών επί της Ντιναμό Κιέβου.

Η Μπάγερν Μονάχου, η οποία έχει εξασφαλίσει την πρόκριση της στη φάση των “16” του Champions League αλλά και την πρωτιά στον όμιλο, παρατάχθηκε με πολλές απουσίες λόγω της καραντίνας των πέντε ανεμβολίαστων παικτών της, ωστόσο δεν κατάλαβε τίποτα ούτε από το χιόνι.

Ο Λεβαντόφσκι με ένα ασύλληπτο ψαλιδάκι έκανε το 0-1 από νωρίς (14’). Η Μπάγερν σώθηκε από την ισοφάριση, όταν σε γύρισμα του Γκορέτσκα ο Νόιερ κλώτσησε αέρα, με αποτέλεσμα η μπάλα να βρει στο δοκάρι και βρήκε και δεύτερο τέρμα, όταν μετά από ωραία συνεργασία, η μπάλα έφτασε στον Κόμαν που εκτέλεσε από κοντά για το 0-2 (42’).

Το μόνο που κατάφερε η Ντιναμό Κιέβου ήταν να μειώσει με κοντινό πλασέ του Χάρμας (70’).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις