Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Champions League, Βιγιαρεάλ – Μπάγερν Μονάχου 1-0: Μεγάλη νίκη σε κακή βραδιά των Βαυαρών

Champions League, Βιγιαρεάλ – Μπάγερν Μονάχου 1-0: Μεγάλη νίκη σε κακή βραδιά των Βαυαρών
Reuters

Η Μπάγερν Μονάχου βρέθηκε σε κακή βραδιά στην Ισπανία, αλλά δέχθηκε μόνο ένα γκολ από την Βιγιαρεάλ. Οι Ισπανοί έδειξαν πως στην έδρα τους μπορούν να “λυγίσουν” κάθε αντίπαλο (έχασαν πολλές ευκαιρίες και είχαν και δοκάρι), νίκησαν με 1-0 και ελπίζουν να μη τους πάρει η… κατηφόρα στην “Αλιάνζ Αρίνα” κι έτσι να είναι αυτοί που θα περάσουν στα ημιτελικά του Champions League.

Η Βιγιαρεάλ προσπάθησε να πάρει.. δύναμη από την έδρα της, η Μπάγερν Μονάχου έδειξε να “πατάει” καλά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στο 8′ δέχθηκε το 1-0 των Ισπανών. Ο Παρέχο έκανε το σουτ και ο Ντανζούμα με κοντινή προβολή νίκησε τον Νόιερ.

Το πρώτο ημίχρονο είχε τους γηπεδούχους για… πρωταγωνιστές, με τους Βαυαρούς να βρίσκονται σε δύσκολη θέση αμυντικά και να μην μπορούν να φτάσουν με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ. Μάλιστα, στο 41′ δέχθηκαν και δεύτερο γκολ, με τη σέντρα – σουτ του Κοκλέν να καταλήγει στα δίχτυα της Μπάγερν και τον σκόρερ να υποδεικνύεται -μετά από λίγο- σε θέση οφσάιντ από το VAR.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε ακόμα καλύτερο ρυθμό, με την Μπάγερν Μονάχου να ανεβάζει τις γραμμές της και την απόδοση της. Μάλιστα, στο 50′ έχασε την πρώτη της μεγάλη φάση στο ματς, με το σουτ του Γκνάμπρι να στέλνει την μπάλα να περάσει δίπλα από την εστία του Ρούλι. Τρία λεπτά μετά, ο Μορένο είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους!

Παρά την επιθετική της άνοδο, η Μπάγερν Μονάχου δεν ήταν σε καλή βραδιά. Στο 62′ ο Νόιερ βγήκε πολύ μακριά από την εστία του, έκανε λάθος μεταβίβαση, ο Μορένο έκλεψε την μπάλα, σούταρε από τα 50 μέτρα (!) αλλά έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ σε ανυπεράσπιστη εστία.

Οι Βαυαροί προσπάθησαν για το γκολ (ειδικά στα τελευταία λεπτά), αλλά τελικά έφυγαν ηττημένοι από το “Θεράμικα”. Οι γηπεδούχοι κράτησαν σχετικά εύκολα το 1-0 μέχρι τέλους.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις