Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Conference League: Ήττα για τη Φενέρμπαχτσε παρά το γκολ του Πέλκα – Τα αποτελέσματα στα πρώτα ματς

Conference League: Ήττα για τη Φενέρμπαχτσε παρά το γκολ του Πέλκα – Τα αποτελέσματα στα πρώτα ματς
ΦΩΤΟ Reuters

Η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Πέλκα, γνώρισε αναπάντεχη ήττα με 3-2 στην Κωνταντινούπολη από τη Σλάβια Πράγας και πλέον θα χρειαστεί εκτός έδρας νίκη για να συνεχίσει την πορεία της στο Conference League.

Η τουρκική ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου από γκολ του Ιμπραήμ Τραορέ, αλλά ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ισοφάρισε στο 58′ με ωραίο πλασέ και έβαλε “φωτιά” στις κερκίδες. Οι Τσέχοι έμειναν όμως ανεπηρέαστοι και “απάντησαν” με δύο ακόμη γκολ και τους Ντόρλεϊ και Λινγκρ να σκοράρουν μέσα σε δύο λεπτά (62′ και 64′ αντίστοιχα). Το μόνο που κατάφερε στη συνέχεια η Φενέρμπαχτσε ήταν να μειώσει στο τελικό 3-2 με τον Καντίογλου στο 83′ και πλέον θα χρειαστεί διπλό στην Πράγα για να πάρει την πρόκριση.

Στα υπόλοιπα ματς των play off του Conference League, η Ραπίντ Βιέννης επικράτησε με 2-1 της Φίτεσε στην Αυστρία, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με 10 παίκτες για 25 λεπτά. Με τους Ντρούιφ και Γκρούντελ να σκοράρουν στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα, οι “πράσινοι” πήραν σημαντικό προβάδισμα στον αγώνα, αλλά η αποβολή του Στόικοβιτς στο 65′ επέτρεψε στη Φίτεσε να μειώσει με τον Οπέντα και να μείνει “ζωντανή” στη “μάχη” για την πρόκριση.

Τέλος, στο Αϊντχόβεν, η ομώνυμη τοπική ομάδα βρήκε ένα γκολ μόλις στο 11ο λεπτό του αγώνα με τον Γκάκπο και κράτησε το 1-0 μέχρι τέλους, κάνοντας το πρώτο… βήμα για μια θέση στους “16” του Conference League.

Τα αποτελέσματα στο Conference League

Αϊντχόφεν – Μακάμπι Τελ Αβίβ 1-0
Φενέρμπαχτσε – Σλάβια Πράγας 2-3
Μίντιλαντ – ΠΑΟΚ 1-0
Ραπίντ Βιέννης – Φίτεσε 2-1

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις