Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

Conference League: Νίκες για Στουρμ Γκρατς και Μόλντε, ισοπαλία για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Τα πρώτα αποτελέσματα στα μπαράζ

Conference League: Νίκες για Στουρμ Γκρατς και Μόλντε, ισοπαλία για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Τα πρώτα αποτελέσματα στα μπαράζ
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Ολυμπιακός πήρε σημαντική νίκη με 1-0 επί της Φερεντσβάρος για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League, αλλά “βήμα” πρόκρισης έκαναν στα μπαράζ και οι Στουρμ Γκρατς, Μόλντε και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Τα πρώτα παιχνίδια στα μπαράζ του Conference League, είχαν συνολικά 15 γκολ, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία, η οποία και ήρθε στο Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης με σκορ 2-2. Η γερμανική ομάδα προηγήθηκε από νωρίς με δύο γκολ των Τσαϊμπί και Κάλαϊτζιτς, αλλά οι Βέλγοι “περιόρισαν” το προβάδισμα της, φθάνοντας στην ισοφάριση με Ρασμούσεν και Νίλσον.

Η Άιντραχτ πήρε πάντως το προβάδισμα πρόκρισης, όπως και η Μόλντε μετά το 3-2 επί της Λέγκια Βαρσοβίας, αλλά και η Στούρμ Γκρατς, η οποία “καθάρισε” ουσιαστικά από το πρώτο παιχνίδι το δικό της μπαράζ με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, πανηγυρίζοντας μία επιβλητική νίκη με 4-1.

Τα αποτελέσματα στο Conference League

Στουρμ Γκρατς – Σλόβαν Μπρατισλάβας 4-1

(4΄ Μπίρεθ, 27΄ Γκ. Στάνκοβιτς, 64΄ Κιτεϊσβίλι, 90΄+1΄ Καμαρά – 8΄ Ροντρίγκες)

Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-2

(31΄ Ρασμούσεν, 68΄ Νίλσον – 3΄ Τσαϊμπί, 10΄ Κάλαϊτζιτς)

Μόλντε – Λέγκια Βαρσοβίας 3-2

(12΄, 19΄ Γκουλμπράντσεν, 24΄ Κάασα – 64΄ Ζοσουέ, 71΄ Ογκουστίνιακ)

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 1-0

(83΄ Ελ Κααμπί)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις