Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Conference League, Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΠΑΟΚ: Έξαλλοι οι Σλοβάκοι με τα μέτρα για τον κορονοϊό – «Θανατηφόρο χτύπημα στην ομάδα»

Conference League, Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΠΑΟΚ: Έξαλλοι οι Σλοβάκοι με τα μέτρα για τον κορονοϊό – «Θανατηφόρο χτύπημα στην ομάδα»
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Σλόβαν Μπρατισλάβας (25/11, 19:45, LIVE από το Newsit.gr) σε ένα “τελικό” για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League, με το ματς να πραγματοποιείται κεκλεισμένων των θυρών.

Η απόφαση προήλθε από την κυβέρνηση της Σλοβακίας, ως ένα έξτρα μέτρο κατά της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς τα κρούσματα έχουν αυξηθεί υπερβολικά στη χώρα. Το γεγονός έχει κάνει όμως έξαλλους τους ανθρώπους της Σλόβαν, εξαιτίας της κρισιμότητα τους αγώνα με τους Θεσσαλονικείς.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του ο γενικού διευθυντή του συλλόγου, Ιβάν Κμότρικ: «Δεν έχω λόγια, και σίγουρα δεν είμαι ο μόνος. Είμαστε σοκαρισμένοι, αηδιασμένοι και απογοητευμένοι. Μετά από μια μακρά και επίπονη περίοδο, όπου αντιμετωπίσαμε τεράστιες απώλειες, δεχόμαστε άλλο ένα τεράστιο πλήγμα. Κυριολεκτικά ένα χτύπημα κάτω από τη μέση. Θεωρούμε κοροϊδία τη παρουσία μόνο 200 φιλάθλων. Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του γι’ αυτό, αλλά σήμερα δεχτήκαμε άλλο ένα χαστούκι, δεχθήκαμε κυριολεκτικά ένα… θανατηφόρο χτύπημα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις