Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Conference League, Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΠΑΟΚ: Χάνει τον «τελικό» ο Αντελίνο Βιεϊρίνια

Conference League, Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΠΑΟΚ: Χάνει τον «τελικό» ο Αντελίνο Βιεϊρίνια
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Σλόβαν Μπρατισλάβας (25/11, 19:45, LIVE από το Newsit.gr) σε έναν “τελικό” πρόκρισης από τους ομίλους του Conference League, αλλά δεν θα έχει πιθανότατα στη διάθεσή του τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο αρχηγός του “Δικεφάλου του Βορρά” συνέχισε και την Τρίτη (23/11) το ατομικό πρόγραμμα στη Νέα Μεσημβρία και πλέον δύσκολα θα βρεθεί στην αποστολή για τη Σλοβακία, όπως και οι επίσης τραυματίες, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Νέλσον Ολιβέιρ.α

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Το απαιτητικό πρόγραμμα με τα συνεχή ταξίδια έκαναν τον ΠΑΟΚ να προσαρμόσει τα πλάνα του εν όψει Σλόβαν. Ο Δικέφαλος θα πραγματοποιήσει όλες τους τις pregame δραστηριότητες στη Θεσσαλονίκη και θα μεταβεί στη Σλοβακία για τον αγώνα, ακολουθώντας την πρακτική των εγχώριων εκτός έδρας αναμετρήσεων.

Την Τετάρτη (24.11), λοιπόν, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας (15’ ανοικτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ), στις 13:30 ο Ράζβαν Λουτσέσκου μ’ εκπρόσωπο των ποδοσφαιριστών θα συμμετάσχουν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο της Τούμπας και στις 18:00 η αποστολή θ’ αναχωρήσει για τη Μπρατισλάβα με πτήση τσάρτερ.Η προετοιμασία για το ματς με τους πρωταθλητές Σλοβακίας ουσιαστικά ξεκίνησε την Τρίτη (23.11) με προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία. Το βάρος έπεσε στην τακτική τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι όσο και στην ανάπτυξη, προκειμένου να διορθωθούν τα λάθη που παρατηρήθηκαν στο Περιστέρι.

Οι Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Ολιβέιρα συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Για την αναμέτρηση της Πέμπτης (25.11) ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει και τον τιμωρημένο Γιάννη Μιχαηλίδη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις