Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Conor McGregor – Dustin Poirier: Ήττα για τον Ιρλανδό, που «διέλυσε» το πόδι του

Conor McGregor – Dustin Poirier: Ήττα για τον Ιρλανδό, που «διέλυσε» το πόδι του
Reuters

Ο Conor McGregor δεν… πρόλαβε να δώσει τη μάχη του κόντρα στον Dustin Poirier Ο “Notorious” υπέστη σοκαριστικό τραυματισμό στον αστράγαλο και ηττήθηκε για δεύτερη σερί φορά από τον “Diamond”.

Ο πρόωρος τραυματισμός του Conor McGregor έδωσε… άδοξο και πρόωρο τέλος στη “μάχη” του με τον Dustin Poirier, στο main event του UFC 264 που έγινε στην T-Mobile Arena, στο Λας Βέγκας.

Μετά από ένα συναρπαστικό πρώτο πεντάλεπτο, ο Ιρλανδός κορυφαίος πρωταθλητής των μεικτών πολεμικών τεχνών, έχασε την ισορροπία του και υπέστη κάταγμα στο πόδι.

Αμέσως έσπευσε κοντά του το ιατρικό επιτελείο, που διαπίστωσε ότι ο McGregor δεν μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα, με αποτέλεσμα ο διαιτητής, Χερμπ Ντιν να κηρύξει διακοπή της αναμέτρησης. Την ίδια στιγμή, ο Poirier γύρισε προς την πλευρά της ομάδας του και τους είπε ότι το πόδι του αντιπάλου του έσπασε.

Αυτό σήμανε και την ήττα του Ιρλανδού με τεχνικό νοκ άουτ, με τον Poirier να πανηγυρίζει άλλη μια νίκη (2η σερί από τις τρεις συνολικά), απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Αμερικανός πρωταθλητής, μετρά οκτώ νίκες και μόλις μία ήττα στις τελευταίες εννέα αναμετρήσεις του, ενώ η μοναδική φορά που έχασε, ήταν από τον αήττητο, Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ.

Σύμφωνα με τους ιατρούς ο McGregor (το τοποθετήθηκε εντός οκταγώνου ο νάρθηκας) έχει σπάσει το πόδι του στο σημείο αυτό, και αύριο (12.07.2021) κιόλας αναμένεται να κάνει επέμβαση για να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις