Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Copa America: Περού και Εκουαδόρ προκρίθηκαν στα προημιτελικά

Copa America: Περού και Εκουαδόρ προκρίθηκαν στα προημιτελικά
ΦΩΤΟ Reuters

Το Εκουαδόρ απέσπασε «χρυσό» βαθμό πρόκρισης από τα… δεύτερα της Βραζιλίας στην τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου, , ενώ το Περού νίκησε την Βενεζουέλα και την απέκλεισε από την συνέχεια του Copa America, παίρνοντας με τη σειρά του το εισιτήριο για προημιτελικά της διοργάνωσης.

Το Περού και ο Ισημερινός ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι από την τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου του Copa America. Αμφότεροι πήραν την πρόκριση για τα νοκ άουτ της διοργάνωσης με τη Βενεζουέλα να επιστρέφει «σπίτι» της.

Η Βραζιλία αντιμετώπιζε το Εκουαδόρ και παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές, καθώς είχε εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου. Το τελικό 1-1 με συνδυασμό τη νίκη του Περού επί της Βενεζουέλας έδωσε την πρόκριση στον Ισημερινό. Η «σελεσάο» προηγήθηκε στο 37’ με τον Μιλιτάο, αλλά ο Ισημερινός ισοφάρισε με τον Μένα στο 53’ διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας το Περού χρειαζόταν ισοπαλία για να προκριθεί, αλλά τελικά επικράτησε με 1-0 της Βενεζουέλας και πήρε τη δεύτερη θέση του ομίλου. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Καρίγιο στο 48’.

Η τελική βαθμολογία του 2ου ομίλου

 

1.Βραζιλία 10


2.Περού 7


3.Κολομβία 4


4.Εκουαδόρ 3


5.Βενεζουέλα 2

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις