Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Corriere Dello Sport: «Σύγκρουση» Μανωλά και Ραϊόλα με την Νάπολι

Corriere Dello Sport: «Σύγκρουση» Μανωλά και Ραϊόλα με την Νάπολι
ΦΩΤΟ Intime

Ιταλικό δημοσίευμα της «Corriere dello Sport» αναφέρει πως ο Μίνο Ραϊόλα κι ο Κώστας Μανωλάς είχαν «έντονη» συνάντηση με τον πρόεδρο της Νάπολι, Ντε Λαουρέντις, ώστε να βρεθεί λύση στο θέμα της μετακίνησής τους στον Ολυμπιακό.

Το σίριαλ της μετεγγραφής του Κώστα Μανωλά από τη Νάπολι στον Ολυμπιακό καλά κρατεί. Σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», υπήρξε συνάντηση και έντονη συζήτηση μεταξύ του προέδρους της Νάπολι, του Έλληνα στόπερ και του ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα. Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει:

«Δεν είναι μυστικό ότι ο Έλληνας παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι ο Σπαλέτι τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και η αποχώρησή του, ακριβώς μία εβδομάδα πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου, θα έπεφτε σαν ογκόλιθος στα πλάνα του».

Επίσης, μέσα σ’ όλα τ’ άλλα γίνεται σαφές πως «ο Ντε Λαουρέντις συνεχίζει να ζητά 15 εκατ. ευρώ για να αφήσει το διεθνή αμυντικό να φύγει – ποσό που εξακολουθεί να θεωρείται υπερβολικό από τον ελληνικό σύλλογο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις